פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר אבל אני לא שם אותם על העוצמה הכי גבוהה אני לא מסוגל לשמוע את זה. זה יותר מדי גבוה טוב עכשיו אני ממש מפחד עליהם. מה אני עכשיו אמור לעשות לשמוע על ווליום נמוך כדי שהם ישארו איתי הרבה?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים FFS מתן, אל תהייה כזה פרנואיד. תשמע כמה שאתה רוצה על איזו עוצמה שאתה רוצה.Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר אבל אם אני ישמע על גבוה הם יהרסו מהר לא? ואין לי אחריות... סליחה אם אני נשמע פרנואידי ושאלה לא קשורה כל כך: אם אני שם כרטיס קול חדש במחשב אז המחשב מזהה ישר שיש חדש ועובר אליו מזה של הלוח אם ? או שצריך לעשות משהו?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים ליתר ביטחון, תבטל את זה שעל הלוח בביוס.לאחר מכן תתקין את הדרייברים שהגעו עם הכרטיסואז תחבר את הרמקולים לכרטיס.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר כמה שאלות (שוב)1- אני קודם מחבר את הכרטיס ואז מבטל את זה שבלוח אם? או שזה לא משנה?2-איך אני מבטל את הכרטיס שעל הלוח אם? ;D דרך הביוס אבל איך דרך הביוס
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים דבר ראשון תתחדש! עכשיו, יש לי שאלה, היא קנתה את הרמקולים בדיוטי פרי בארץ או בחו"ל? כי אני באתר של סקאל ואני לא מוצא אותם ....כ"כ התלהבתי מהמחיר שאני יגיד לאחותי לקנות לי כאלה (כי גם היא נוסעת לחו"ל) אבל אם אין בארץ אז לא
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר תודה רבה היא קנתה את הרמקולים בדיוטי פרי בארץ... רשום לי על הקופסא שלהם "סקאל דיוטי פרי בע"מ" תתחדש גם אתה אתה תהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.