עבור לתוכן

מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 2400 ל-2800?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש.

מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE).

איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?

פורסם

ברוב המקרים הקירור המקורי יספיק, אבל אם אתה בכל זאת מעוניין במשהו חזק יותר, AX478 עם מאוורר חזק ושקט יחסית יעשה את העבודה בצורה מעולה.

פורסם
  • מחבר

נגיד ואני יקנה את ה-ThermelRight AX478, על כמה מעלות יעמוד בערך המעבד (במקום 2400 על 2800).

והאם אפשר להגיע ל-3GHZ, ונגיד קורה משהו למעבד, החנות יכולה לדעת שעשיתי עליו OC? או שאי-אפשר לדעת

ויחליפו לי אותו.

פורסם

לא נראה לי שתוכל ל3GHZ ובכלל ל2.8 החנות לא תוכל לדעת שעשית OC רק אם תגיד להם :-X

פורסם

נגיד ואני יקנה את ה-ThermelRight AX478, על כמה מעלות יעמוד בערך המעבד (במקום 2400 על 2800).

והאם אפשר להגיע ל-3GHZ, ונגיד קורה משהו למעבד, החנות יכולה לדעת שעשיתי עליו OC? או שאי-אפשר לדעת

ויחליפו לי אותו.

זה תלוי מאוד גם בקירור של המארז ובטמפרטורת החדר, אבל באופן כללי הטמפרטורה תהיה טובה מאוד, משהו בין 40 ל-50 מעלות בעומס מלא. אף אחד לא יוכל לדעת שעשית אוברקלוק למעבד במקרה שהוא ישרף.

פורסם

תכלס אם המארז שלך יהיה פתוח ויהיה לך איזה מאוור טוב, אני חושב שתוכל להביא את המעבד ל3 ג'גה, לאינטל יש יכולות אובקלוקינג מעולות, אולי גם בחירה בלוח אם של ABIT יכולה לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים