עבור לתוכן

PHP איך מתחילים?

Featured Replies

פורסם

אני מת ללמוד PHP או שASP או שפה דומה שאפשר לעשות איתה פרומים...

אני לא צריך את זה בשביל פורום אבל אני באמת לא יודע כלום בנושא הזה, אז צריך איזו תוכנה, או יש איזו תוכנת עזר או משהו, אני יודע HTMl אם צריך אבל מה הלאה ?

אולי יש איזה אתר כלשהו?

בבקשה חברה עזרה!!!!

פורסם

אתה צריך ראש טוב וnotepad.

תיכנס ל www.webmaster.org יש שם מספר מדריכים.

פורסם
  • מחבר

יש אולי משהו בעברית? אם לא אני יסתדר....

פורסם

תוכנה מעולה:

php desginer 2005

חינמית ויותר נוחה מNOTEPAD

ואתה גם צריך סביבת הרצה עם APACHE וכאלה

בעברית:

www.webmaster.org.il

פורסם

אה. אופס שכחתי את הIL.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את כל הקטע של סביבת עבודה, ושרת וכאלה, אני באמת יושב על זה, אבל בלי ידע קודם אני מרגיש תקוע, אתם יכולים להסביר בבקשה?

פורסם

בתמורה בא לך להסביר לי על OSI? אני תקוע פה עם עבודה על זה

אז כרגע אין לי כוח להסיבר לך.

ההסבר היחיד הוא שאם לא תתאמץ למצוא את מה שאתה מבין,ובעצם אם אתה עוד לא מבין את זה אז אין לך תבסיס להתחיל תכנות.

אל תעלב אבל פשוט צריך בסיס כלשהו והבנה ברמה מסויימת מחשבים.קודם תשיג את אלה.

אני לא בא להעליב אותך פשוט זה המצב.

פורסם
  • מחבר

אני די מודע למצב העגום שלי, אני מנסה ללמוד PHP כבר יותר משנה, אבל אני עדיין תקוע על העיקרון הזה, ובעלדיו, אני לא ממש מצליח משהו, ידע בשפות תכנות בסיסיות כמו HTML C או VB כבר יש לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות כלום, אז או-קי, אני נכנע, אני לא הולך ללמוד באינטרנט, אבל איך כן אפשר להתחיל?, הרי בטוח לא כולם התחילו אם ידע קודם, נכון?

פורסם

c היא לא ממש שפה בסיסית ותאמת דיי דומה לPHP

פעם מצאתי מדריך וידאו לPHP

איפה אפשר להתחיל?

קודם כל GOOGLE חברו הטוב של האדם המחפש מידע

WIKIPEDIA

ENCATRA

בספרייה העירונית הקרובה למקום מגורייך-חייבים להיות להם ספרים כלשהם עם מה שאתה מחפש/דברים אחרים.

פורסם

שרת = היצור שמבקשים ממנו מידע כלשהו ומחזיר אותו ע"י פעולות מסויימות שהגדרת בקובץ הPHP. השרת יכול לקרוא ממסד נתונים כלשהו ולהביא לך את התוצאות, או סתם לרשום 100 פעם hello world.

כדאי שתתחיל לקרוא ולעיין במאמרים שב webmaster.

פורסם

אם אתה יודע C אז לא יהיה לך קשה ללמוד PHP, הכל עובד כמעט באותה צורה(משפטי IF, מערכים, לולאות וכו'..), רק התחביר שונה.

תתחיל מפה: http://php.eitan.ac.il/main.php

ובאתר הזה יש המון מידע, פונקציות, דוגמאות, מתאים גם למתחילים וגם למתקדמים: http://php.net

חפש גם בויקיספר

בהצלחה

נ.ב.

אם אתה רוצה ללמוד לבנות פורום ודברים כאלה, תצטרך גם ללמוד קצת SQL.

פורסם
  • מחבר

התיכנות היבש הוא לא קשה, אבל איך אני מריץ את זה על הרשת?, עדיין לא הבנתי לגמרי, הרי בהנחה שיש לי שרת שמריץ PHP מה ההמשך?, ולגבי השרת, אם יש לי ממסד נתונים, איך אני בדיוק מעלה אותו לרשת?... ואיך בונים ממסד נתונים?...

פורסם

אם אתה מאזור המרכז אני מוכן לצרוב לך 3 דיסקים שמסבירים לך PHP עם הכל כולל הכל וגם עם התוכנות שאתה צריך יש שם הסבר מ א' עד ת' בלי שום ידע מקדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים