פורסם 2007 בינואר 318 שנים שלום יש לי קובץ נורא חשוב שאני מנסה לפתוח אך לא נפתח לי ב word זו ההודעה שהוא נותן לי : לא יודע על איזה dialog box הוא מדבר, אני לא רואה כזו אפשרות תחת file מישהו יודע איך אני יכול להציל את הקובץ ? תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר זה באנגלית בלבד מלכתחילה[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 01:07:51יש פתרון אחר? מישהו ? תודה
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר אתם מכירים לפחות פורום טוב שבו יוכלו לענות לי על השאלה? כי הפורום הזה כבר לא מה שהיה פעם בתוכנה
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר תגובה למגיבים האחרונים : 1. אני לא יכול כרגע להעלות את הקובץ כי אני בעבודה2. לא, זה לא על CD 3.לא, לא ניסיתי תיקון ופתיחה בתיבת הפתיחה. לא ממש מצאתי, איפה זה בדיוק ? 4. תודה רבה לעוזרים
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים שאתה בוחר קובץ -> פתיחה נפתחת תיבת בחירה לקובץ.סימנת קובץ לפתיחה (רק סימון לחיצה אחת בלבד).עכשיו תסתכל על הלחצן פתח ותראה שיש לו חץ קטן עליו, תלחץ על החץ ותקבל אפשרויות פתיחה שונות.אחת מהן היא פתח ותקן.עוד אופציות הן: עותק לקריאה בלבד, המרה, פתח עותק ...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר שאתה בוחר קובץ -> פתיחה נפתחת תיבת בחירה לקובץ.סימנת קובץ לפתיחה (רק סימון לחיצה אחת בלבד).עכשיו תסתכל על הלחצן פתח ותראה שיש לו חץ קטן עליו, תלחץ על החץ ותקבל אפשרויות פתיחה שונות.אחת מהן היא פתח ותקן.עוד אופציות הן: עותק לקריאה בלבד, המרה, פתח עותק ... אף אחת מהאפשרויות הנ"ל לא עוזרות. אותה הודעה חוזרת בכל המקרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.