עבור לתוכן

שאלה לגבי המארז GIGABYTE Mercury

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מתי הוא יצא וכמה הוא יעלה?

פורסם

אני אישית לא ראיתי השערות לתאריך היציאה שלו וכמובן שאף אחד פה לא נביא

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2327

גם באתר שלו רשום "Coming Soon" ולא רשום תאריך ספציפי.

כמה הוא יעלה בארץ? אין לי שמץ של מושג אני רק מניח שזה יהיה הרבה יותר מהאורורה

פורסם

הכל טוב ויפה בו רק שהוא לא נראה לי ממש יפה במיוחד, והוא עוד יעלה הרבה בשביל זה..והוא שוקל 11 קילו! מה לעזאזל? הוא מזכיר לי איכשהוא מכונת כביסה..יש לו פיצרים נחמדים מאוד לפי מה שראיתי אבל אני אלך על ה-Aurora בכל זאת...מי צריך יותר מזה ?(חוץ מאם אין לך מקום ל-8800gtx)

פורסם

וואי כמה פיצ'רים :lol:

יש בזה Built-in liquid cooling system !

הכל טוב ויפה בו רק שהוא לא נראה לי ממש יפה במיוחד, והוא עוד יעלה הרבה בשביל זה..והוא שוקל 11 קילו! מה לעזאזל? הוא מזכיר לי איכשהוא מכונת כביסה..יש לו פיצרים נחמדים מאוד לפי מה שראיתי אבל אני אלך על ה-Aurora בכל זאת...מי צריך יותר מזה ?(חוץ מאם אין לך מקום ל-8800gtx)

הרבה מארזים גדולים שוקלים ככה זה הסטנדרט שלהם.

פורסם

כן, לכן זו בעיה ללאן פרטיז...

פורסם

כן, לכן זו בעיה ללאן פרטיז...

בעיה למה??

פורסם

לאנשים שמעוניינם לקחת את המארז שלהם ל-LAn Party. אבל מי אמר שזו המטרה? בכל מקרה 11K לא נחשב למשקל יוצא דופן (וזה אמור להיות מארז גדול לפי מה שהבנתי)

פורסם

מה זה LAN PARTY ? מסיבת רשת? מה זה אומר?

פורסם

מסיבת רשת. לוקחים את המחשב למקום קבוע מראש (בית של אחד החברים) מחברים את כל המחשבים ברשת ומשחקים

פורסם

מסיבת רשת. לוקחים את המחשב למקום קבוע מראש (בית של אחד החברים) מחברים את כל המחשבים ברשת ומשחקים

פעם ראשונה אני שומע על כזה דבר, נשמע מגניב! 8)

הכוונה לא ברשת של האינטרנט אלא רשת ביתית בין כל המחשבים שבבית נכון?

פורסם

רשת בין כל המחשבים,לא אינטרנט.

פורסם

אחד הדברים היותר כיפים שאתה עושה בעולם המחשבים..אין כמו לשחק במשחקים כמו COD, BF1942, warcraft3TFT ועוד עם איזה 8-16 חברים..

בכל מקרה משקל של המארז זה שיקול בשבילי..

פורסם

בישבילך

פורסם

אין מקום באורורה ל8800GTX??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים