פורסם 2007 בינואר 618 שנים חבריה, אני חוזר ואומר- תנסו SYMANTEC CORPORATE EDITION 10 , לא NORTON , הוא מגעיל תתחת.ואז נשמע אותכם.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחזק.הוא פשוט תקע את המחשב (חמש דקות בערך אחרי התקנת הטאייל)אז הבעיה איפשהו במחשב שלך לא בקספרסקי
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אחרי המשפט הזה אני רואה שהדברים שאני אומר לא נכנסים,אז אני אפסיק להתווכח,תהנה עם נורטוןממש לא נכון,Antivr עקפה את AVG/AVAST ודומיהם והיא גם יותר קלה מהם Avira antivir בלי להתווכח בכלל. קל מהיר וטוב. תקראו קצת לפני שאתם קופצים עם נורטון!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ת'כלס מה שמעצבן אנשים בנורטון היא לקיחת זיכרון "רבה", התקנתי תוכנות אחרות כמו AVAST, NOD32..... ולא הרגשתי שום שינוי, זה האמת!ואם לא הרגשתי שום שינוי אני מעדיף נורטון שהוא קל יותר להבנה ושימוש מאשר תוכנות אחרות....מה יש בדיוק להבין?צריך תואר? או שסתם יש לך חוסר בIQ ?גם לי יש 2 ג'יגה זיכרון של CROSAIR ועדיין אני משתמש באנטיוירוס יותר קל-AVASTאני כבר שנתיים משתמש בAVAST והכול עובד מעולה חוסם הכול עוד לפני שהוא מספיק להגיע למחשב.AVAST שליטה!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מדהים 1/2 מהמשתמשים מדברים כאילו גודל המשאבים משפיע על הביצועים . יש לו 2G זיכרון . זה כמו להגיד יש לי מכונית מרוץ ואני נוסע בעיר והאם ההפרש המטען משפיע על הנסיעה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אתה יכול להגיד לי מי זיין לך ת'שכל עד כדי כך שהצליח להחדיר לך לראש שנורטון זה אנטיוירוס טוב?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני לא אמרתי . צריכים להסתכל על ביצועים לפני משאבים . ומי אמר שאני ממש צריך אנטי וירוס . אצלי הוא רק כגיבוי לפיירוול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.