עבור לתוכן

מה ההבדל ביןדיגמי הNINJA השונים של SCYTHE?

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני מחפש אוורור לממעבד E6400 כחלק ממפרט חדש שאני מתכוון לקנות.

המארז עליו שמתי עין הוא הGYGABITE 3D AURORA ויש לו מאוורר 0בעצם שניים) בגב המארז,

ממש בקו אחד עם המעבד. לכן חשבתי על מאוורר כזה שיקביל במישורו למישור הגב של המארז.

אחד המועמדים החזקים (אלא אם תתנו המלצות אחרות) הוא הSCYTE NINJA.

אבל מצאתי שישנם 3 דגמים שונים שלו (אחד כנראה כבר כל כך ישן שאינו נמכר כלל):

1. NINJA

2. NINJA PLUS

3. NINJA PLUS REV.B

לא הנבתי מתוך אתר הבית של החברה מה ההבדלים בינהם.

אשמח לקבל עזרה כאן, ואשמח לקבל המצלצות לקירור המעבד בלי קשר.

אני לא מתכנן OC (לפחות לא ב3 השנים הקורובת עם המעבד). חשוב לי שיהיה שקט במארז ובבית וקירור יעיל.

עד כמה אני ארוויח ממאוורר חלופי למקורי שאינטל מספקת?

אודה לכם מאוד אם תענו על כל השאלות. :D

פורסם

1. NINJA נינג'ה רגיל

2. NINJA PLUS נינג'ה עם מאורר

3. NINJA PLUS REV.B לא יודע

פורסם

ההבדל בין הנינג'ות הפלוס הוא תמיכה בסוקטים. הRev.B תומך גם בAM2 אם אני לא טועה.

פורסם

לRev B שינו את אופן חיבור המתאמים, בנוסף ניתן להרכיבו על AM2 ללא צורך בהחלפת מסגרת לRevB.

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין הנינג'ות הפלוס הוא תמיכה בסוקטים. הRev.B תומך גם בAM2 אם אני לא טועה.

תודה.

אם אפשר 2 שאלות לי אלייך:

1. איזה מאוורר אתה הרכבת עליו? איך אני יכול לבחור מאוורר טוב ושקט והאם זה לא יגיע לעלות של ZALMAN 9700 למשל ואז כבר עדיף אותו.

2. דבר אחר הוא, מה דעתך על המארז שאתה מחזיק איך הוא מבחינת זרימת אוויר וקירור, עד כמה הוא שקט? איך היית משווה אותו לג'יגבייט 3D?

לRev B שינו את אופן חיבור המתאמים, בנוסף ניתן להרכיבו על AM2 ללא צורך בהחלפת מסגרת לRevB.

על כן, אני מבין שאני יכול לקחת בכיף את הPLUS ואין לי צורך בREV B?

תודה. :)

פורסם

אין טעם להחליף מאוורר. מה שבא עם הנינג'ה מספיק שקט.

על כן, אני מבין שאני יכול לקחת בכיף את הPLUS ואין לי צורך בREV B?

חיובי

פורסם
  • מחבר

אין טעם להחליף מאוורר. מה שבא עם הנינג'ה מספיק שקט.

ואללה. מצוין. פשוט לפי ביקורת שחיפשתי על הZALMAN 9500 ובה מצאתי השוואה לNINJA הם ציינו שביצעו החלפה של המאוורר

להשגת ביצועים טובים יותר בהקשר לפעולה שקטה. משם הגעתי למחשבה שאולי הNINJA עדיף על פני הZALMAN, כי הוא גם שקט

יותר וגם עולה פחות.

בקיצור: מה אתה היית ממליץ יותר?

ZALMAN 9500 (או 9700 שעולה אף יותר)

NINJJA PLUS ללא שדרוג מאוורר

NINJA PLUS עם שדרוג מאורר שיכול להגיע לעלות של ZALMAN 9700

(את אופציה האחרונה אני מבן שאתה כבר שולל :) )

פורסם

דווקא לי יש את נינג'ה עם טנדרבלייד שיצא שקט למרות כל הדיבורים על עומצת הרעש הנוראית שלו.

המארז עצמו מעולה. זרימת האויר בו מעולה מכיוון שפחתי את ה"מסננות" האלה שיש לפני המאוררים שגם פתרו לי בעיות רעש וגם שיפרו לי את הטמפ' של רכיבי המחשב בכמה מעלות. 4 למעבד ו5 לכרטיס מסך אם אתה מעוניין לדעת.

מכיוון שהחלפתי מאורר לנינג'ה אז שמתי את המאורר שלו בחלק האחורי של המארז בתור "אגזוז" ואת המאורר המקורי שקיבלתי עם המארז שמתי בחלק הקדמי שלו. אני מתכנן להחליף את שניהם לטנדרבליידים כמו שעל הנינג'ה וכמובן לבנות פאן באס.

אני מוכן לענות לשלות אם יש לך ;)

פורסם

אם אתה מעוניין רק בשקט ולא ב - OC (אפילו שגם לזה הוא יספיק) אתה יכול על ה - AC FREEZER 7 PRO המצוין שזול משמעותית מהנינג'ה פלוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים