פורסם 2007 בינואר 118 שנים התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק.בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה.מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים קודם, נניח שאתה מקבל את num מהעמוד הקודם ע"י querystring:dim numnum = Request.querystring("num")לאחר מכן, אתה צריך לבדוק אם הוא integer(נדמה לי שעושים את זה ע"י isNumeric(num) - זה מחזיר לך true או false בהתאם).אחרי שבדקת אם הוא מספר(אם הוא לא - תתן הודעת שגיאה), תיצור את פקודת הsql שלך:dim sqlcmdsqlcmd = "delete from tbl_name where id = " & num7לאחר מכן, אתה צריך לבצע את הפקודה שלך על מסד הנתונים, ולקבל את הרשומות:dim rsset rs = conn.execute(sqlcmd)ובסוף, אתה יכול לעבור על הערכים שקיבלת:while not rs.eof Response.Write("bla bla bla, the value of: " & rs("id") & " is " & rs("otherFieldInTbl_name") & vbCrLf) rs.moveNext()wend
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר UnsignedInteger לכל שורה במסד יש id משלה שלא כתוב?כי יצרתי בעצמי עמודה של id וכל פעם שאני מעדכן את המסד במחיקה או יצירה של שורות אני עובר בלולאה הזאת של ה- EOF ונותן ערכים מחדש- i=i+1rs.id=i
פורסם 2007 בינואר 318 שנים 1) ID זה מזהה שאתה מייצר(עמודה שאתה מוסיף לטבלה שלך).2) לא ניתן לעשות rs.id = 1
פורסם 2007 בינואר 318 שנים UnsignedInteger לכל שורה במסד יש id משלה שלא כתוב?כי יצרתי בעצמי עמודה של id וכל פעם שאני מעדכן את המסד במחיקה או יצירה של שורות אני עובר בלולאה הזאת של ה- EOF ונותן ערכים מחדש- i=i+1rs.id=iאל תעשה את זה ככה, תשנה את הדאטה בייס לכך שהעמודה של ה ID תהיה מסוג Autonumber ואז כל פעם שתוסיף שורה המספר כבר יתווסף בצורה אוטומטית.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר אל תעשה את זה ככה, תשנה את הדאטה בייס לכך שהעמודה של ה ID תהיה מסוג Autonumber ואז כל פעם שתוסיף שורה המספר כבר יתווסף בצורה אוטומטית.איך עושים זאת בדיוק?ויש לי עוד שאלה...., איך אני משנה Select Box מסויים על פי לחיצה על ערך מסויים בסלקט בוקס אחר?ב- JS זה לא בעיה אבל הסלקט בוקס החדש שאני יוצר מורכב מקוד asp<%rs.MoveFirstDo until rs.EOF tt = rs.Fields("username").Value Response.Write "<option name='selectt' value='" & tt & "'>" Response.Write rs.Fields("username").Value Response.Write "</option>"rs.MoveNextloop%>אז איך לשלב ביניהם??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.