פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר זה עובד במשתמשים רגילים,אני מדבר עך המשתמש הראשיADMINSTOR אין שם את האופציה למחיקה!
פורסם 2007 בינואר 118 שנים קצת חיפוש ימצא לך כאן תשובות למלא שאלות...התחל>הפעלה>control userpasswords2תוריד שם את הסימון.אם אתה רוצה שזה יכנס אוטומטית למשתמש שלך פשוט תשנה את זה למשתמש שלך בלי להוריד את הסימון
פורסם 2007 בינואר 118 שנים האמת, עכשיו כשאני מסתכל, פתאום יש לי ב control panel סמל שנקרא user accounts 2 הוא בחיים לא היה שם לפני זה, ואין לי מושג איך הגיע לשם אולי רק אחרי שהרצתי את זה דרך START-RUN זה התווסף ללוח הבקרה... או שזה מין עדכון של SP2 ? לא ראיתי לפני זה.. בכל אופן, מוזר רצח
פורסם 2007 בינואר 118 שנים control panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> local users and groups -> users -> עכבר ימיני על administrator -< set passwordאצלי אין user accounts2 אפילו שהדלקתי אותו בRUN ויש לי SP2
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אחרי גיגול קצרככה מוסיפים את האייקון הזה ללוח הבקרה http://www.personal-computer-tutor.com/abc2/v17/vic17.htmבחיים לא עשיתי את זהמחשב אחרי פירמוט לא מזמן, בלי שום תוכנה מותקנת כמעט, מוזר.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים יכול להיות שהשתמשת בחבילה דוגמת AUTO PATCHER? קיימת אפשרות כזאת בהתקנה שלה.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים כן, אני שוכח... (תודה) ההתקנה הזאת היא slip streamed , עם NLITE נעשתה ע"י מישהו מהעבודה שלי... הייתי צריך את זה בשביל דרייברים לרייד0, אז לקחתי ממנו. יש בה מספר דברים שהם custom בצורה הזו באמת, שכחתי מזה לגמרי... עכשיו זה באמת מובן יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.