פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה.(אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם)אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REGאיזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן?כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח...יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה?ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אני ממליץ על REGVAC היא נפתחת ב novice mod שזה אומר שזה מתאים למתחילים..קליק אחד והותכנה עושה מה שצריך
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר תודה?אפשר עוד המלצות?אם מישהו משתמש בCCLEANER אני אשמח לפידבק שלו על התוכנה והסבר!
פורסם 2007 בינואר 118 שנים CCLEANER תוכנה מאוד טובה אין ממש מה להסביר פשוט עושים RUN CLEANER ו ISSUES SCAN FOR
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אני משתמש ב CCleaner בערך שנה והיא עושה את העבודה.לפני כל פעולת תיקון ב REG יש אפשרות לגיבוי.איך:1. תלחץ על Issues (מצד שמאל עם תמונה של REG).2. תבחר את סוג הבעיות לסריקה (Issue Scanning Settings). אני פשוט בוחר הכל.3. תלחץ על Scan For Issues.4. תן לגולם לרוץ.5. תלחץ על Fix Selected Issues, נפתחת תיבה ששואלת אם לשמור גיבוי, לחץ כן ושמור.6. נפתחת תיבה שבה ניתן לבחור טיפול פרטני או גורף, לשיקולך האישי.7. חזור על השלבים 1-6 עד שלא יהיו בעיות.אם נתקלת בבעיה אחרי פשוט תריץ את הגיבוי (קובץ *.reg ) ואז תבדוק ערכים בודדים.דרך אגב:- ב XP x64 היא כן עושה בעיות.- גם ל SpyBot S&D יש בודק REG.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר אמממ תודה ואיך אני מריץ גיבוי?(במידה ותיהיה בעייה) עריכה: הרצתי את הסורק ותראו מה הוא מצא לי : זה נחשב הרבה? @__@ ותראו את הבעיות שמופיעות תגידו אם חלק מהן מסוכנות להרצה בניקוי REG: חסר DLL משותף סיומת קובץ שאינה בשימוש סמל ברירת מחדל לא חוקי סוגית פתיחה באמצע ישום סוגית ACTIVEX/COM מבנה נתונים של קובץ לא חוקי או ריק סוגית נתיבי יישום סוגית קובץ עזרה סוגית ציון מקור של הסרה סוגית ציון מקור של התקנה מפתח תוכנה מיושנת ציון מקור של קיצור דרך חסר
פורסם 2007 בינואר 118 שנים לי זה לא נראה כמו משהו רציני !פשוט תגבה ותנקה.אני גם משתמש מזה תקופה בתוכנה והכל בסדר איתה.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר אההה הרצתי ושמרתי גם קובץ גיבוי...לא נתקלתי באף בעייה אבל המחשב שלי נראה לי פועל הרבהההה יותר מהר,או שזה רק פסיכולוגי ואני חושב ככה ^^
פורסם 2007 בינואר 118 שנים בדיוק! תשתמש בתוכנות האלו ... tuneup 2007 registry mechanic יותר טובות מהCCLENER מניסיון! לך על הטוב ביותר. בהצלחה.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים זה לא שאף פעם לא ניקיתי ... אני יודע שאין שינוי , לפחות לא משמעותי ...כן, אם יש שינוי אז הוא ללא ספק לא משמעותיגם אני לא ניקיתי הרבה זמןאיפה יש מנקה רג'יסטרי ב-SPYBOT?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.