פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים כשאני מריץ את התוכנה שכתבתי -כל פעם שאני קולט מספר ואז לוחץ ENTER אז החלון עף......וחוזר לחלון של הקומפיילרמה אני עושה לא נכון?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים כשהתוכנית שלך מסתיימת החלון "עף"בשביל לראות מה התוכנית שלך הדפיסה תעשה alt+f5 או ctrl+f5
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר הוא לא אמור להראות את התוצאה יש כשאני לוחץ ENTER ולא "לעוף" מהחלון.....?דרך אגבכשאני עושה COMPILE TO DISK ואז פותח את תוכנת ה EXE זה עושה את אותו הדבר.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים גם כקובץ exe איך שהוא מסיים התהליך נסגראם אתה רוצה להריץ כקובץ exe תעשהstartruncmdושם תריץ את התוכנה שלך
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אם השתמשת ב-crt אז יש בה באג שגורם לקריסה (runtime error 200 נדמה לי) בכל מחשב מהיר שרץ ב-200Mhz או יותר.לפחות זה ככה ב-TP6 למיטב זכרוני.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אני חושב שיש גרסה של TP7 בה פתרו את העסק. בכל מקרה, נסה לכתוב readkey בסוף התוכנית. או אולי readkey() . זה אמור לחכות ללחיצה על מקש כלשהו.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים עכשיו נזכרתי. תוסיף לפני התוכנית uses crt;יתכן שזה בדיוק מה שגורם לבעיה!בתוך גרסאות מסויימות של crt יש קוד אתחול שמנסה למדוד את מהירות המעבד (על מנת שנוכל לבצע Delay). הקוד הזה לא משהו ופשוט לא עובד טוב על מעבדים מהירים מספיק (כל מעבד בן כמה שנים כבר יותר מדי מהיר).תפעיל את התוכנית מחוץ לטורבו פסקל (מתוך DOS) ותגיד לנו מה השגיאה שכתובה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.