עבור לתוכן

משהו ממש ישן שעשיתי כשהתחלתי לעסוק בפלאש

Featured Replies

פורסם

בחפירה לא קשורה בפורום אחר, מצאתי את זה

http://www.geocities.com/ro2ks12/anjelina.swf

נעשה טיפה אחרי שהשתחררתי מצה"ל... 2002 או 2003.. (מאז לא נגעתי כ"כ בפלאש האמת, למרות שאני חבר פעיל בפלאשו עד היום..)

סתם חשבתי להעלות את זה גם לכאן :silly:

פורסם

אתה מודע לזה שכל מה שיש שם זה שני כפתורים וMASK, נכון? :-X

פורסם
  • מחבר

לא באתי להתלהב מ"יכולות הפלאש העצומות והאדירות שלי" אני בקושי יודע לצייר קו בפלאש...

סתם מעלה זכרונות, יותר בקטע של מעלה את אנג'לינה ג'ולי מהזכרונות.. : ::)

(הייתי שם את זה ב"כללי" , אבל חשבתי שזה יותר שייך לכאן)

פורסם

:lol:

אהבתי.

פורסם

לא באתי להתלהב מ"יכולות הפלאש העצומות והאדירות שלי" אני בקושי יודע לצייר קו בפלאש...

כן, ידעתי שלא שמת את זה פה למען יראו ויראו. :P

פשוט לא ממש הבנתי את המטרה האמיתית :silly:

פורסם

האמת? זה ממש נחמד.

אהבתי :xyxthumbs:

פורסם

האמת זה יכול להיות נחמד אולי לפתוח סטיקי של העבודות הראשונות שאנשים עשו בתוכנות גראפיות.

אחח.. אנג'לינה, שתהיה בריאה..המון בריאות אני מאחל לה

העבודה הראשונה שלי בפלאש היתה דווקא ציור. (בעצם הנסיון הראשון שלי לציור וקטורי)

פורסם

האמת הייתי מעוניין לראות משהו עכשיו לשם השוואה אם יש.

פורסם

יפה מאוד! אם נשים שניה את המידול בצד, שברור שבגלל שזה נסיון ראשון הוא ברמה נמוכה, התאורה שלך ממש עושה את העבודה ויש תחושה של "חמימות של בית".

גם אהבתי את הטקסטורה של הספה.

אני מניח שבגלל שזאת היתה עבודה ראשונה אז השתמשת ב renderer של ברירת המחדל של 3DMAX, נכון? במקרה הזה, אני אפילו עוד יותר מתרשם מהתאורה ובכלל מכל הקומפוזיציה.

פורסם

תודה רבה :)

זה באמת נעשה לפני הרבה זמן והשתמשתי ברנדרר הרגיל, אבל התאורה יצאה לי די במזל אני חושב.

פשוט ניסיתי לשחק עם עוצמות של תאורה, צבעים והמיקום שלהם ובמיקרה יצאה לי תוצאה יפה :)

adamshar - אם דיברת אלי זאת העבודה האחרונה שלי שהיא כמעט גמורה (התאורה עוד לא גמורה ואני עדיין לא מרוצה לגמרי מהטקסטורות)

[attachment deleted by admin]

פורסם

X_Dror - מדהים פשוט. אחרי כמה זמן לקח הגעת לרמה של העבודה הראשונה?

העבודה הראשונה מצויינת פשוט לעבודה ראשונה. הדבר היחידי שצורם הוא התאמת הצבעים, אבל זה התאים לרוח החדר הטיפה מיושן.

העבודה העדכנית נראית מאוד ריאליסטית. אבל כבר לפני חודש שהראיתי לי אותה(נדמה לי) נורא התלהבתי.

פורסם

אהה, רק בשביל הבהרה - זאת לא העבודה הראשונה ביותר שלי, זאת פשוט העבודה הראשונה שנראתה מספיק טוב בשביל הסטנדרטים שלי אז. עכשיו כשאני רואה אותה אני שם לב לבערך 1000 בעיות שבגללם לא הייתי מפרסם אותה :P

אמממ אני לא זוכר בדיוק אחרי כמה זמן הגעתי לרמה הזו, אולי שנה אולי פחות ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים