פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני יודע שהמבחנים הם עם ספר פתוח אבל אולי יש דרך טובה שאפשר להתאמן אליה למבחנים ?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני גם מצטרף לשאלה,חשבתי אוליי להכין איזה פרוייקט ריציני כמו איזה משחק צבעוני אבל צריך ממשק ואין לי מושג איך בכלל להתחיל כי אני רק באמצע הדרך בתיכנות ב-c.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים גם תפתור מבחנים ישנים של הקורס. מומלץ לא לבד אלא בקבוצה קטנה, ואז מחליפים רעיונות.נכון לא רק למחשבים.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים להכין קיטעי קוד שימושיות כמו פונקציות שמישותהכנת רשימה של פונקציות מובנות בשפה ותיאור מה כל אחת מבצעת אם יש לך קושי עם צורת הכתיבה אז גם צורות של כתיבת לולאות, משפתי תנאי ,הגדרות של פונקציות וכו'כל זה יחסוך זמן יקר ורב במבחן
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים למידת סינטקס כללי (לראות את החוקים הכלליים של הכתיבה)לזכור פונקציות בסיסיות"לחשוב כמו מחשב"ללמוד לכתוב אלגוריתם לשאלה לפני שאתה עונה ואז תירגום לשפה...
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים פעם נתנו לנו לעשות מבחנים עם ספר פתוח על המחשב,עכשיו מביאים מבחנים על דפים בלי ספר פתוח או מחברת - עם כתיבת אלגוריתם ותוכנית =\.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים לקודד לקודד לקודד ואז עוד קצת לקודד והכוונה היא לא copy-paste אלה להתחיל מתכנון מסוים ולקודד עד שמתקבלת התוצאה הרצויה והנכונה.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים לקודד?אפילו יותר טוב, לקמפל, לקמפל, לקמפל ולקמפל עד שהמחשב שלך קורס משיעמום. D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.