פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים על האוטלוק יש לי חשבון של GMAIL שעובד אחלה,עכשיו הגדרתי בחשבון של GMAIL שיורדו המיילים מהתאריך העכשיו והלאההבעיה היא שאם יש כמה מיילים והוא לא מוריד את כולם בבט אחתהוא מוריד כמה מיילים פעם אחת פעמיים 20 פעם וכן הלאה.איך אפשר לעשות שאחרי שהוא הוריד מייל אחד כברשהוא לא יחזור להוריד אותו שוב?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים אני לא חושב שזה עניין של הגדרה הגדרת כבר בג'ימייל, תבדוק ששמרת וזה אכן כךיש מצב שאתה לא מקבל דואר כראוי, בסיום הקבלה אתה מקבל הודעת שגיאה ?אם כן אז כל הדואר עדיין מסומן בג'ימייל כ"לא הורד" ולכן תוריד אותו שוב ושוב ושובנסה לנטרל באנטי וירוס שלך, בדיקה של דואר נכנס ויוצא לכמה רגעיםואז נסה שוב לקבל דואר מהג'ימייל
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר וואלה סחטיין , כל כך פשוט שלא חשבתי על זה (:עכשיו שאלהאני עשיתי DISABLE לסריקה של המייליםיש לי את האנטי וירוס של AVG החינמי- עכשיו אני לא רוצה להשאיר את זה בלי סריקה, איך אפשר כן לסדר את זהכי ברגע שעשיתי DISABLE גם ההורדה של המיילים הפכה למהירה מאוד והוא לא עצראבל מה מבחינת הגנה?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים כנראה שמשהו פגום בונסה לעדכן אותואו להסיר אותו ולהתקין מחדשאו אפילו לשקול אנטי וירוס אחרבכל אופן, אם לא תפתח הודעות ממקורות שאתה לא מכיראז לפי דעתי (וזאת רק דיעה, אחרים יגידו לך אחרת) אין בכלל צורך בסריקת דואר נכנס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.