עבור לתוכן

מארז בתקציב של עד 400 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

קניתי ספק של LIBERTY 400W בהמלצתכם פה. ועכשיו נשאר לי לקנות מארז חדש.

המערכת שלי כנראה תהיה בעתיד הקרוב מאוד ככה: 6400E 7600GS לוח כנראה הGIGABYTE 965DS-3.

אני צריך מארז שקט איכותי בנוי טוב נוח לפירוק ושיהיה גם יפה ועיצובי. וכמובן שיהיה קריר עד כמה שניתן. על השקט אפשר קצת להתפשר עם זה בא על חשבון הקירור. בתודה... חשבתי על הGIGABYTE POSDION. מה אתם אומרים?

פורסם

AMMO 533 של CM יהיה נהדר

פורסם
  • מחבר

זה חורג מהתקציב וגם המארז נראה מכוער. יש עוד המלצות? ואיך הPOSEDION הוא נראה לי דווקא נחמד מאוד.

פורסם

פוסידון ואחיו הטריטון מארזים טובים סה"כ. שים לב שהשוני היחידי הוא בפנאל הקידמי (כך בחשבון אם שווה לך להשקיע עוד כסף כדי לקבל פנאל שנראה שונה וזהו)

שים לב גם שהמארז עצמו לא מאלומיניום אלא רק הפנאל הקידמי

פורסם
  • מחבר

אז ממה עשוי המארז עצמו? והאם זה משנה הרבה אם המארז עשוי מאלומיניום או לא? בסה"כ אני צריך מארז קריר ודיי מרוחב בתקציב שלי. וזה עונה לי נראה לי על הדרישות. אני אלך על הטריטון נראלי. לפוסידון יש גם בדלת רשת כזאתי. הבנתי שזה משפר את האיורור במארז.

דרך אגב תגיד ראיתי במפרט שלך את המארז Svikin4000 איך המארז הזה? הוא שקט וקריר? אתה מרוצה ממנו? פשוט מוכרים אותו בKSP בנתניה שלא רחוקה ממני כלל. אולי עדיף להשקיע קצת ולקחת אותו?

פורסם
  • מחבר

אולי אני אלך על הAMMO533. אבל במה הוא יותר טוב מהפוסידון והטריטון? בעצם עכשיו שאני מסתכל על 533 הוא נראה לי דווקא דיי נחמד.

אם הוא באמת יותר איכותי וטוב מהפוסידון והטריטון כמו שאתה אומר. אז אולי אני אלך עליו...

פורסם

AMMO 533 של CM יהיה נהדר

מחזק.

פורסם

מחזק.

דאבל מחזק

הוא הרבה יותר איכותי מהטריטון

החומרים יותר איכותיים

יותר מאוורר הוא גם גדול ,צורת בנייה מאוד נוחה

וגם יש עליו לוק יפה בוא נגיד ככה ;)

פורסם
  • מחבר

נראלי בסוף אני ארד מהמארז בתקציב של 400 שקל. ואקח לי איזה COMPUCASE6A21 נחמד ודיי קריר ב240 ש"ח. אני רואה שהוא דיי מומלץ והוא מתאים לי לחדר בצבע שחור. תודה בכל אופן על העזרה. :yelclap:

פורסם

גם בסדר גמור

תתחדש במה שתקנה :)

פורסם

6A21/19 מארזים נהדרים למחירם.

היתי ממליץ לך להציץ ב-6920 שעולה 300 ש"ח ב-SKYPC ולדעתי הוא נראה פשוט נהדר.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף פשוט לקנות קרוב לבית. והחנות שממנה אני קונה את המארז 6A21 ממש ליד הבית שלי. לכן אני מעדיף לקנות את הדגם הזה ספציפית.

פורסם

אל תבין לא נכון,אין שום רע בדגם הזה,להפך. תתחדש

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אחי. יש כזה אותו אחד גם לאחי הקטן שקניתי לו לא מזמן. שמעתי גם שבשביל להשקיט אותו צריך לקנות לו מאווררים חדשים. אבל את זה נראה בהמשך...

דרך אגב לך יש את המארז של TT-VA4000WBW איך המארז הזה? סתם פשוט רציתי לדעת עוד חוות דעת עליו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים