עבור לתוכן

עזרה בקנית ספק כח ומארז למחשב כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום .

אני קונה מחשב חדש עם E6400 וX1950XT

עכשיו חשבתי על ספק שיתאים למיפרט כזה ...

אז רציתי לישאול מה אתם אומרים על Enermax ELT400AWT

אני מוכן להשקיע בסביבות 450 ש"ח

אז אם יש לכם ספק שאתם ממליצים בסביבות המחיר הזה אז אני ישמח אם תשתפו אותי

ועוד משהו בנוגע למארג אני צריך מארז טוב עד 300 ש"ח

חשבתי על http://zap.co.il/model.asp?model_id=421955

הוא חמוד אבל אם יש לכם המלצות אז בבקשה שתפו אותי

ואני לא מחפש יופי שיהיה קצת חמוד והעיקר טוב

פורסם

6920+ליברטי 400

ה-6920 מארז מצויין של Compucase,גם גדול וגם נראה לא רע בכלל. אפשר למצוא אותו ב-303 ש"ח אם אני לא טועה ב-SKYPC

עריכה: הרגע נזכרתי באפשרות אחרת שעדיפה על שניהם. 300 ש"ח למארז+450 ש"ח לספק נותנים לך 750 ש"ח שאיתם אתה יכול לקנות את המארז הנהדר P150 והספק המעולה שבא איתו. האופציה הכי טובה!

פורסם
  • מחבר

6920+ליברטי 400

ה-6920 מארז מצויין של Compucase,גם גדול וגם נראה לא רע בכלל. אפשר למצוא אותו ב-303 ש"ח אם אני לא טועה ב-SKYPC

עריכה: הרגע נזכרתי באפשרות אחרת שעדיפה על שניהם. 300 ש"ח למארז+450 ש"ח לספק נותנים לך 750 ש"ח שאיתם אתה יכול לקנות את המארז הנהדר P150 והספק המעולה שבא איתו. האופציה הכי טובה!

השאלה היא האם הספק איכותי מה החברה שלו ? והשאלה אם הוא יספיק למיפרט כמו שהצגתי

למה מאוד חשוב לי שהספק יהיה איכותי וטוב

פורסם

הספק הוא NEO HE של חברת אנטק. הוא הרבה יותר טוב מהליברטי 400 ויחזיק בקלות מפרט חזק בהרבה משלך.

פורסם
  • מחבר

הספק הוא NEO HE של חברת אנטק. הוא הרבה יותר טוב מהליברטי 400 ויחזיק בקלות מפרט חזק בהרבה משלך.

הבעיה שהוא לא עולה 750 ש"ח כמו שצינתה הוא עולה 825 ש"ח וזה מעבד לרף
פורסם

ה - 75 ש"ח הנוספים שתשקיע יעשו הבדל גדול.

פורסם

כן שמתי לב שטעיתי.

בכל מקרה אני מציע לך אפילו לחכות עם זה קצת כדי להשיג את העוד כמה גרושים שחסרים ולקנות את ה-P150. קח בחשבון שהספק לבדו עולה כ-550 ש"ח ככה שגם אם תיקח יחד איתו עם ה-6920 למשל זה יעלה לך 850 ש"ח וה-P150 עדיף בהרבה על ה-6920. לשיקולך

פורסם

כן שמתי לב שטעיתי.

בכל מקרה אני מציע לך אפילו לחכות עם זה קצת כדי להשיג את העוד כמה גרושים שחסרים ולקנות את ה-P150. קח בחשבון שהספק לבדו עולה כ-550 ש"ח ככה שגם אם תיקח יחד איתו עם ה-6920 למשל זה יעלה לך 850 ש"ח וה-P150 עדיף בהרבה על ה-6920. לשיקולך

רק שהוא מאוד קטן ואני לא יודע אם כרטיסי הDX10 יכנסו בו.

פורסם

גם אני לא יודע. היתי שמח לבדוק אבל אין לי שמץ של מושג בכרטיסי DX10 באורך שלהם וכו'

פורסם

רק שהוא מאוד קטן ואני לא יודע אם כרטיסי הDX10 יכנסו בו.

לא כל מארז חייב להיות מסוגל להכיל את כרטיסי ה - 8800GTS/GTX :P.

מה גם שפותח הדיון לא דרש זאת.

פורסם

לא כל מארז חייב להיות מסוגל להכיל את כרטיסי ה - 8800GTS/GTX :P.

מה גם שפותח הדיון לא דרש זאת.

הבחור קנה X1950XT כלומר עוד שנה או קצת יותר הוא ירצה לקחת כרטיס DX10 אייכותי והבעיה תהיה שהוא לא יכנס לו במחשב.

עדיף לקחת מארז גדול יותר כגון הHEC כדי להימנע מבעיה כזו בעתיד.

פורסם

אני חושב שה - X1950XT יספיק לו ליותר משנה.

ואני לא חושב שכדאי להתפשר כל כך הרבה במארז וספק רק בגלל שהוא לא יכול להכיל כרטיס מסך שאתה לא צריך ומי יודע אם תצטרך בכלל (יצאו כרטיסים קטנים יותר בעתיד, מגמת ההתארכות של כרטיסי ה - HIGH END לא יכולה להימשך כך).

פורסם

אני חושב שה - X1950XT יספיק לו ליותר משנה.

ואני לא חושב שכדאי להתפשר כל כך הרבה במארז וספק רק בגלל שהוא לא יכול להכיל כרטיס מסך שאתה לא צריך ומי יודע אם תצטרך בכלל (יצאו כרטיסים קטנים יותר בעתיד, מגמת ההתארכות של כרטיסי ה - HIGH END לא יכולה להימשך כך).

מה הקשר להתפשר אתה הולך להוציא סכום לא קטן על משהו שעוד שנה וקצת כבר לא יהיה טוב לך?? זה לא נקרא להתפשר זה נקרא לחשוב שני צעדים קדימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים