פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בוקר טוב, כשאני מפעיל ת'מחשב המאוורר של המעבד עובד כמה שניות ואז מפסיק רק כשאני מפעיל את התוכנה ITE SMART Guardin זה עובד עוד פעם,למה זה קורה ? והבעיה מהספק ?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים יכול להיות שהוא מנמיך את העוצמה שלו או מספיק להסתובב בגלל שהטמפ' נמוכה,כנס לביוס, שם יש אפשרות לויסות עוצמת המאווררים עפ"י הטמפ'.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר אני לא חושב שזה זה ... כי מתי שהכרטיס מסך פועל אז זה ישר מתכבה...זה הספק לא ? מישהו ??
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מזתומרת שהכרטיס מסך פועל.. אז זה ישר מתכבה??ספק זה לא..המאורר שלך מתחבר ללוח אם נכון??רוב הסיכויים שזה בביוס.. תבדוק ותנסה מה אכפת לך?!
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר איך אני בודק ...מישהו יכול להגיד לי? כי אני לא אוהב לשחק בביוס..ודרך אגב הבעיה התחילה כשהחלפתי לוח אם והמאוורר של הלוח גם נעצר .{Thermaltake 430W ספק6800GS כרטיס מסךDC 1G זיכרונותDFI LAN PARTY SLI NF4 לוח אם80Giga Maxtor ד.קAMD Vience Core +3200 מעבד}זה המפרט
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים הבעיה היא בביוסתקרא בחוברת של הלוח אם האם על ההגדרה של smart fan ותשתדל להגדיר אותו שיעבוד נונסטופאם לא עוזר בהגדרה מסוימת תחזור לביוס ותגדיר בצורה אחרת עד שיעבוד ואם לא עוזר כלום תעדכן את הביוסוזה לא הספק ב 100 אחוז כי אם כן ב post היה נאמר לך שהספק לא בסדר
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים הבעיה היא בביוס תקרא בחוברת של הלוח אם האם על ההגדרה של smart fan ותשתדל להגדיר אותו שיעבוד נונסטופ אם לא עוזר בהגדרה מסוימת תחזור לביוס ותגדיר בצורה אחרת עד שיעבוד ואם לא עוזר כלום תעדכן את הביוס וזה לא הספק ב 100 אחוז כי אם כן ב post היה נאמר לך שהספק לא בסדר אתה צודק בהכל מלבד בזה שאם הספק היה מקולקל הוא היה נותן הודעה בPOST מאיפה הבאתה את השטות הזו?
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אתה צודק בהכל מלבד בזה שאם הספק היה מקולקל הוא היה נותן הודעה בPOST מאיפה הבאתה את השטות הזו? תלמד post=power on self test כשהמחשב עולה הוא בודק את הרכיבים העיקריים ואם יש בבעיה במתחים הוא היה מודיע וספק גדול אם המחשב היה פועל בכלל אז אל תיהיה חכם... הוכחה: AWARD BIOS Beep Codes 1short: System boots successfully 2short: CMOS setting error 1long 1 short: DRAM or M/B error 1long 2 short: Monitor or display card error 1long 3 short: Keyboard error 1long 9 short: BIOS ROM error Continuous long beeps: DRAM error Continuous short beeps: Power error
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים תלמד post=power on self test כשהמחשב עולה הוא בודק את הרכיבים העיקריים ואם יש בבעיה במתחים הוא היה מודיע וספק גדול אם המחשב היה פועל בכלל אז אל תיהיה חכם... הכל טוב ויפה רק שאם יש בעיה בחשמל הוא לא נדלק... או שנדלק ומיד נכבה מתוך נסיון שלי ושל רבים אחרים וגם אצלו המחשב עובד תקין "הבעיה" היא שהמאוורר נכבה וזה רק בגלל הגדרת הטמפ' בביוס SMART FAN אז אל תיכנס לקושיות של בעיות מתחים ו1000 ואחד קושיות שלא קשורות לנושא הוא בסך הכל שאל למה המאוורר של המעבד מפסיק אתה הגעתה לבעיות של מתחים וספק???
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אתה צודק בהכל מלבד בזה שאם הספק היה מקולקל הוא היה נותן הודעה בPOST מאיפה הבאתה את השטות הזו? שאלת מאיפה אז הבאתי לך הוכחה .. אתה לא זוכר מה אתה כותב ?..... וד"א תקרא את ההודעה שלי ותראה שדיברתי איתו רק על הביוס ובסך הכל אמרתי לו שהספק שלו בסדר . מה נסגר איתך בנאדם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.