עבור לתוכן

הזמנתי מחשב חדש ואני מעוניין בחוות דעת שלכם (יש לי עדיין זמן לשנות ) 7300 ש''ח

Featured Replies

פורסם

איך 250 ש"ח?

תחשב את זה שנייה, 7300-6800=500

מתוך ה-500 אמרת הולך 250 לציוד היקפי 500-250=250

אבל אל תשכח גם שאנחנו מדברים על ג'יגה זיכרון פחות גם במפרט שלך אז זה עוד נגיד 700 שקל

250+700=950 ש"ח.

בסה"כ 950 שקל שאלוהים יודע לאן נעלמו.

• תגובות 40
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RAID יהיה מיותר 2 הארדיסקים יועילו יותר.

7600GT יכול להספיק.

ואתה צריך לבדוק את החנות שאתה קונה ממנה.

מה אתה בדיוק מנסה להגיד?

RAID 0 עם שתי HDs יתן בדיוק את אותו הנפח אבל עם ביצועים הרבה יותר טובים, אז תסביר לי בבקשה מה שתי HDs נפרדים יתנו ש- RAID 0 לא יתן.

פורסם
  • מחבר

כן החישוב שלך יותר מדוייק... אני כבר לא יודע מה לעשות? מה GIGA-NET עד כדי כך יקרנים???! אני לא מבין את זה... יש לכם עצה? מה לעשות בדיוק כדי שיהיה לי 2GB במחיר סביר... התייאשתי .. לצעוק על המוכר? לעשות סרט? מה בדיוק? :kopfpatsch:

ובקשר ל RAID0.. אני גם לא הבנתי למה לא כדאי... כי 2 של 120GB ברייד0 יתנו ביצועים סבבה ניראה לי

פורסם
-Stranger-[ link=topic=226874.msg1988518#msg1988518 date=1166734609]

מה אתה בדיוק מנסה להגיד?

RAID 0 עם שתי HDs יתן בדיוק את אותו הנפח אבל עם ביצועים הרבה יותר טובים' date=' אז תסביר לי בבקשה מה שתי HDs נפרדים יתנו ש- RAID 0 לא יתן.

[/quote']

אם אתה רוצה RAID של 250GB אתה צריך לקנות 250GBX2 מה שלא בדיוק זול, 2HD'S אחד 80GB אחד 250GB יעלו פחות ויהיו יעילים יותר בכך שמערכת הפעלה תיהיה בHD'S נפרד אמרתי שזאת המלצה לא חובת המציאות.

פורסם

אתה חייב לקנות שמה?

פורסם
  • מחבר

אמממ כן תאמת שאני חייב משם (ב''ש)... כי מהאינטרנט אבא שלי לא מסכים.... וכבר הזמנתי.. וחוץ מזה כל שאר האפשרויות זה IVORY.. שלא בא בחשבון... ו KSP ששמעתי עליהם רק דברים רעים.. בכל מקרה מה אני עושה? יש למישהו עצה?

פורסם

אם אתה רוצה RAID של 250GB אתה צריך לקנות 250GBX2 מה שלא בדיוק זול, 2HD'S אחד 80GB אחד 250GB יעלו פחות ויהיו יעילים יותר בכך שמערכת הפעלה תיהיה בHD'S נפרד אמרתי שזאת המלצה לא חובת המציאות.

ממש לא, ב- RAID 0 הנפח האפקיבי הוא הסכום של שתי (או יותר) הדיסקים הקשיחים שמשתתפים במערך.

פורסם
-Stranger-[ link=topic=226874.msg1988613#msg1988613 date=1166736709]

ממש לא' date=' ב- RAID 0 הנפח האפקיבי הוא הסכום של שתי (או יותר) הדיסקים הקשיחים שמשתתפים במערך.

[/quote']

סתם מקור לבעיות, 2 הארדיסקים במטרה של אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצי עריכה יהיה הרבה יותר טוב ויגרום להרבה פחות צרות.

פורסם

סתם מקור לבעיות, 2 הארדיסקים במטרה של אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצי עריכה יהיה הרבה יותר טוב ויגרום להרבה פחות צרות.

RAID 0 לא גורם לשום צרות והוא מציג ביצועים הרבה יותר טובים מאשר HD אחד.

פורסם

אתה צודק זה ידוע, ואם הלך HD אחד גם המידע הלך איתו.

פורסם
  • מחבר

אז רגע חברה מה בנוגע ל2GB? מה אני עושה? :kopfpatsch:

פורסם

אתה צודק זה ידוע, ואם הלך HD אחד גם המידע הלך איתו.

ובלי מערך RAID זה כאילו לא יכול לקרות?

Oh please, give me a break.

RAID 0 יתן ביצועים הרבה יותר טובים באותו המחיר, אם לא פחות.

אני לא מבין על מה ההיסוס בכלל.

פורסם

תשמע אחי תעשה מה שאני עשיתי

תבדוק טוב טוב ואת הכרטיס מסך את הקירור שלו וכו'

חייבים לקנות כרטיסים כאלה עם קירור מסיבי

תאמין לי זה יהיה ממש שווה אפילו עם זה 500 שקל יותר

כי הכרטיס שלי שהוא הכי בסיסי בסדרה

X1900 GT

במאמץ מגיע ל75 מעלות

וגם המארז תקנה גדול..

שתוכל להוסיף מאווררים וכו' ושיהיה יותר מרווח במארז

פורסם
  • מחבר

ה X1950Pro שלקחתי יש לו קירור מצויין... של AC

פורסם

... לדעתי תבטל תעסקה, תתחיל להוציא הצעות מחיר מהאינטרנט, תחזור לחנויות אחרות, תראה להם תמחירים...

פשוט ככה, שיקבלו רושם שאי-אפשר לעבוד עליך...

קאפיש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים