פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים שלום לכולםאני במסע חיפושים למחשב האולטימטיבי עבורי למשחקים תוכנות קלות ועוד בסך 3,500 ש"חולפי מה שאני מבין פחות או יותר מקריאה באתרים שונים וגם באתר הזה הוא שמעבדי אינטל חזקים והטכנולוגיה מתקדמת יותר ממעבדי AMD שאלתי היא למה בכל אופן במפרטי המחשב הרשומים באתר ממליצים לי על מעבד של AMD
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אם תדלג קצת ותגיע לתקציבים הגבוהים יותר(לא צריך להגזים משהו כמו 5000) תראה שהם מבוססים C2D.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים שלום לכולםאני במסע חיפושים למחשב האולטימטיבי עבורי למשחקים תוכנות קלות ועוד בסך 3,500 ש"חולפי מה שאני מבין פחות או יותר מקריאה באתרים שונים וגם באתר הזה הוא שמעבדי אינטל חזקים והטכנולוגיה מתקדמת יותר ממעבדי AMD שאלתי היא למה בכל אופן במפרטי המחשב הרשומים באתר ממליצים לי על מעבד של AMDמעבדים כאלו הם מעבדי ה Core 2 Duo, בטווחי מחירים של 1000 ש"ח ומעלה. מתחת לזה AMD עדיפים, ולתקציב שלך כנראה שאין אפשרות ל 1000 ומעלה ש"ח למעבד.כדאי מאוד שתשנה את הכותרת, הבאת את הכותרת האולטימטיבית לנעילה מיידית של הדיון. תן כותרת אינפורמטיבית ותקציב למפרט, בהתאם לחוקים.וברוך הבא לפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.