פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים יהיה...אבל זה לא יהיה חלק מהטרילוגיה של חולות הזמן...הם יעברו עכשיו למשהו שונה,לא ידוע מה...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים שלא יהיה חולות הזמןיותר טובנמאס כבר מהסכין המחורבנת הזאת וכל השטויות עם החולהעיקר שיהיה משהו כיף עם אקשן וגם שיכניסו לשם את הספידקילושזה לא יהיה עוד פורט מחורבן של הפלייסטיישן 2 ימח שמו
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים דווקא ה-rewind היה אחד הפיצ'רים היותר מגניבים של המשחק.וה-speedkill לדעתי היה מיותר.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים יש פורט שמפותח לWII ולPSP של המישחק האחרון אבל לא שמתי על מישחק חדש בסידרה
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים כן אבל אני לא חושב שזה יהיה שווה תכסף כרגע יוצאים יותר מידי פורטים פשוטים לWII אם תמיכה בשלט וכמה תוספות קטנות בכל מיקרה אני לא חושב שיהיה POP חדש בקרוב ולמי ששיחק במישחקים הקודמים אני לא מאמין שPOP לWII ולPSP יהיו שווים את הכסף
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים כן אבל אני לא חושב שזה יהיה שווה תכסף כרגע יוצאים יותר מידי פורטים פשוטים לWII אם תמיכה בשלט וכמה תוספות קטנות בכל מיקרה אני לא חושב שיהיה POP חדש בקרוב ולמי ששיחק במישחקים הקודמים אני לא מאמין שPOP לWII ולPSP יהיו שווים את הכסף *שיעול* צ'יפ *שיעול* ביטורנט *שיעול*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.