פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים דריוורים דריוורים דריווווורררייייםםםםם!!!!....סתם סתם...מי יוגע יכול להיות אבל לא נידמה לי...איזה גרסא אמרתה יש לך 1.6?!...תנסה לעדכן את גירסת המשחק אולי
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר p-o-i מה הקשר לעדכן את הגירסא של המשחק דרייברים היו מעודכנים טוב אין מה לעשות מחר אני יגיד לחנות שנדפק לי הכרטיס ושיחליפו לי אותו (בא לי להוסיף 200 שקל ולקחת 7600GT 8) )
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר סרבאק התקשרתי אליהם והם אמרו שאי אפשר להחליף לכרטיס אחרטוב אני יבוא אליהם נראה לי מחר לחנות ונראה מה נעשה
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים באופן כללי אני לא ממש אוהב כרטיסים של PALIT, לא חברה יותר מדי טובה ואם אפשר, עדיף מישהו אחר, לכרטיסים של ATI בכיף מומלצים SAPPHIRE, CONNECT3D, ויש עוד, פשוט תחפש ביקורות שמשוות אותם מבחינת צריכת כוח\יכולת OC\רעש וכו', ואם יש לך הזדמנות, כדאי לך להחליף את הכרטיס ל-7600GT, אחלה כרטיס
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר רגע,דיברתי עם הנציג שלהם בטלפון והוא אמר שיקחו את הכרטיס לבדיקה ובערך אחרי שבוע יתנו לי כרטיס חדש...שאלתי אותו אם אפשר להחליף לכרטיס אחר והוא אמר שלא. נראה לכם הגיוני?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים רגע,דיברתי עם הנציג שלהם בטלפון והוא אמר שיקחו את הכרטיס לבדיקה ובערך אחרי שבוע יתנו לי כרטיס חדש...שאלתי אותו אם אפשר להחליף לכרטיס אחר והוא אמר שלא. נראה לכם הגיוני?למה שיתנו לך כרטיס אחר? הם שולחים את הכרטיס ליבואן, שמוצא פתרון.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים כל עוד יש להם כרטיס כזה הם פשוט יתנו לך אחד אחר במקומורק ברגע שאין להם אפשרות להשיג אחד אחר כמו שהיה לך הם מציעים לך את האופציה להחליף לאחד אחרוממה שאני יודע אין בעיה להשיג X800GTO של פאליט בחנויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.