עבור לתוכן

מארז עם מאוורר של 25 ס"מ של COMPUCASE

Featured Replies

פורסם

שמע,זה מה שידוע לי.

בכל מקרה,זו קצת בעיה פה מאחר ואי אפשר לראות ביקורות כי ההחלטה על המאורר הגדול היא של החנות הספציפית הזו בלבד

• תגובות 48
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שמע לי במארז שלי שאני עשיתי לו "מודינג" שמתי מאוורר של 140cfm SUNON AC שהוא 12.7 משהו כזה במוקר הוא לא של מחשבים עכשיו שהוא לא פועל המעבד מגיע ל51במאמזץ אם הoc במיפרט שלי ואם מאוורר הזה פועל לא עובר את ה45=/ אז אתה רואה זה רק מועיל

פורסם

אני ראיתי באתר של HEC אופציה למאוורר 250MM בצד כשביררתי על מארזים (במיוחד על 6A19).

אני אחפש את הלינק בשבילכם...

פורסם
כמה שטיות אתם מדברים=/

1 זה רק יכול לעזור

2 אם מאוורר כזה עושה פעולה של הוצאת אוויר מהמארז זה פשוט מטורף אפשר לידחוף כמה מאוווררים חזקים של איזה 100cfm הוא פשוט שואב את כל האוויר במארז

3 וברור שהוא טוב יותר מהמארז של ה12x2

ממה שהבנתי מליאור מה שאתה אומר זה לא נכון.. והדבר הזה לא עוזר..

פורסם

ליאור באמת אמר את זה. בכל מקרה,אפשר להיעזר בהגיון פשוט פה.

רוב מארזי ה-High end שנמכרים כיום (אם לא כולם) לא באים עם מאוררים כאלו גדולים,וכנראה שיש סיבה לכך.

פורסם

זה תלוי בהרבה דברים ובאיך אתה מעמיד את שאר המאווררים במארז ותאמין לי מניסיון זה רק יכול להוסיף=/

פורסם

טוב, אין חכם כבעל ניסיון.

פורסם
link=topic=226542.msg1987541#msg1987541 date=1166710970]

זה תלוי בהרבה דברים ובאיך אתה מעמיד את שאר המאווררים במארז ותאמין לי מניסיון זה רק יכול להוסיף=/

מתוך כל הביקורות שראיתי על מארזים עם מאווררים כאלה

באף מקרה לא היה שיפור טמפ'

תסיק מזה מה שבא לך, אלה העובדות

פורסם

ליאור, ומה עם ה - ANTEC NINE HUNDRED, המאוורר הענקי שלו לא תורם לו בכלל ? ואיך המארז באופן כללי ?

פורסם

המארז קיבל ביקורות טובות מאוד

בכל מקרה דניס,לאנטק יש מאורר 200mm שממקומם בגג,דבר שאני חושב שבהחלט תורם ליציאה של אויר חם (כידוע אויר חם עולה למעלה) לעומת כל הגימיקים למניהם של מאוררי ענק בצד המארז

http://www.driverheaven.net/reviews/antec900/

http://www.hardwaresecrets.com/article/387.

We were really impressed by this case. Its top fan is really impressive, as it produces a colossal airflow (134 CFM) keeping a low rotation speed (800 rpm) thus producing a very low noise level.
פורסם

אם מישהו היה צריך לבחור בינו לבין ה - GIGABYTE AURORA 570 שעולה אותו הדבר, על מי מהם היית ממליץ ?

פורסם

אני חושב שהיתי הולך על ה-900 למרות שאני מודה שלא קראתי את כל הביקורת בעיון

פורסם

ה-900 עשוי מפלדה ולכן כבד (14 קילו ריק)

ה-Aurora מאלומיניום

פורסם

למי שלא הולך למסיבות רשת לעיתים קרובות זה לא אמור לשנות כל כך...(למרות שבאופן אירוני האנטק מיועד דווקא לאנשים האלה)

ואם נשווה את ה -ANTEC 900 ל - ANTEC P180 ול - COOLERMASTER STACKER 810, את מי הייתם לוקחים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים