עבור לתוכן

מארז עם מאוורר של 25 ס"מ של COMPUCASE

Featured Replies

פורסם

הוא לא מופיע בארתר שלהם ואני לא חושב שיש אותו בעולם אבל תיראו מה יש באתר של ZIGZAG2000

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=5044

ניראה לי הם שינו את הדלת למשהו המפלצתי הזה ואני לא מבין בדיוק למה ברוב המקרים מאווררים כאלה לא משנים שום דבר.

• תגובות 48
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה ככל הנראה הרכבה עצמית שלהם. את המארז המדובר אני מכיר אבל הוא לא מגיע עם מאורר 250mm.

בכל מקרה,תועלת רבה זה לא מביא ע"פ שני מאוררים של 120mm למשל,יותר גימיק

פורסם
  • מחבר

בקיצור יותר כדאי לקנות את הגירסה הרגילה שלו עם 2 מאווררים של 120MM?

פורסם

זה מה שאני היתי עושה

פורסם

וגם מה שאני הייתי עושה.. עדיף 2 מאווררי 120 על אחד 25.. ובכלל כמו שאמרו זה לא עוזר לקירור..

פורסם

ככה הוכח לפחות

פורסם

אני לעומתכם הייתי קונה את הגירסא הזאת שמגיעה עם מאוורר 12 ואחד של 25, ומוסיף בעוד 50 שקל מאוורר 12 איכותי של AC ומרכיב אותו בקדמת המארז, שיכניס אוויר כמובן...

אחרי הכל, להזיק זה לא יכול נכון? חוץ מזה שזה גם מוסיף ליופי...

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שמאוורר כזה כן יכול לפגוע בביצועים בגלל הגודל שלו

פורסם

ת'אמת לא חקרתי יותר מדי את הנושא של המארזים עם 25cm אבל אולי זה יכול להזיק אפילו לסירקולציה.

אני מניח שאם זה היה כזה טוב הינו רואים מארזי highend עם מאוררים כאלו ואפילו גדולים יותר

פורסם

אני לא מאמין שזה מזיק.. פשוט כנראה זה לא מוסיף כמעט כלום אז לא שווה למייצרי המארזים היקרים לשים את זה במארז כי אז זה יוצא יותר יקר ולא מוסיף כמעט כלום..

פורסם

מאווררים בגדלים עצומים כאלה לא מועילים.

פורסם

פעם ראשונה אני רואה שמוכרים מארז לאחר שעשו לו מודינג :o

פורסם

זו המסקנה מאחר והמארז הזה לפי האתר של Compucase,לפי זיכרוני וגם לפי חנויות אחרות בארץ אינו נמכר עם מאורר של 250mm

פורסם
  • מחבר

אני בדקתי הוא מופיע רק ב ZIGZAG2000 לדעתי זה אפילו לא יפה המארז הזה אמור להראות נקי כזה והם הוסיפו לו חור שחור בגודל של 25 ס"מ בצד השאלה אם יכול להיות שיש שיפור כי שאני משתמש בקולר שלי ליד המחשב המחשב מתחנם פחות (אני יודע שיש הבדל גדול בין מאוורר כזה לקולר).

פורסם

כמה שטיות אתם מדברים=/

1 זה רק יכול לעזור

2 אם מאוורר כזה עושה פעולה של הוצאת אוויר מהמארז זה פשוט מטורף אפשר לידחוף כמה מאוווררים חזקים של איזה 100cfm הוא פשוט שואב את כל האוויר במארז

3 וברור שהוא טוב יותר מהמארז של ה12x2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים