עבור לתוכן

עובר לאובונטו, כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל איך אניאמור לדעת מה הסיסמה??

ואם אני אתקשר לבזק בינלאומי הם ידריכו אותי? או שכבר כדאי לעבור ספק?

(מקבלים 3 חודשים חינם..)

• תגובות 43
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל אין מה להתקשר לבזק אין שום בעיה להגדיר הכל מהתפריט באובונטו. אתה ממלא כתובות של שרתי DNS, את ה יוזר+סיסמא שלך לחייגן, והופ, עובד.

איך אתה אמור לדעת את הסיסמא למה? לאשר את הפעולות? קודם כל אתה צריך להשתמש בSUDO, והסיסמא היא הסיסמא שלך, שקבעת בהתקנה...

פורסם
  • מחבר

אהה טוב

והחייגן יהיה לי במהירות של מגה וחצי כמו עכשיו או 56K?

אה ואני צריך למלא שם את המספר טלפון עם כל הקידומות וזה?

וואי כמה שיט...

פורסם

נו באמת, אתה עובר למערכת חדשה, ולא יכול לקרוא? בחיבור יש לך לבחור XDSL, תבחר את זה, שם תכניס את שרתי הDNS, יוזר, סיסמא, וזהו. טלפון? לא, אלא אם אתה מגדיר חייגן 56K. ומה לא ברור בחייגן ADSL? מה יש לך בווינדוס? בדיוק אותו דבר.

זה נראה לך "כמה שיט", אני יכול להבטיח לך שמרגע סיום ההתקנה, ועד שיש לך את כל התוכנות שאתה רוצה+חיבור, זה עניין של 30 דקות, מקסימום, בשניה שאתה יודע מה אתה צריך.

פורסם
  • מחבר

מצטער אני כולה כמה ימים ולא יודע כלום אני ממש באפלה בשביל זה אני פה תודה לכם...

ו"בחיבור"..איפה הוא נמצא אם אתה יכול לשלוח לי תמונות מסך (דרך אגב ubuntu 6.10)אני אבין טוב יותר....

אני פשוט לא יודע כלום בלינוקס (כמעט..)

פורסם

הייתי שמח להביא תמונות מסך, אבל אני לא על אובונטו, ובכלל לא משתמש בגנום, אז מתמונות שלי לא יעזור לך.

אגב,אתה יכול להפוך את המודם שלך לראוטר, ואז להמנע מכל השטויות של חיבורים, אבל (סליחה שאני אומר את זה) אתה לא נשמע מבין בזה במיוחד, ועדיף לא להסתכן...שניה אולי אני אמצא משהו בגוגל.

קרפד, לך יש אובונטו, תביא לבחור סקריןשוטים.

פורסם

חזרתי לfluxbox שוב :-X

פורסם

כמו שאמרתי מזמןןןןןןןןןן פה בפורום(אם זכור לי,זה מה שגרם לך לנסות?), אין כמו פלוקסבוקס. לא היה ולא יהיה מנהל חלונות נוח יותר ( לא מדבר על DE כמו גנום וKDE). לרוע מזלו של הבחור פה אבל, זה יוצא שלאף אחד אין גנום... נו טוב, גוגל.

http://shots.osdir.com/slideshows/slideshow.php?release=751&slide=4

כאן יש סקרין שוטים של כל התפריטים שיש. היות שאני לא ממש יודע איך קוראים בדיוק לתפריט הנכון, אני אשאיר את ההכוונה המדוייקת למישהו אחר.

למרות שנראה לי שאמור להיות בsystem>administration>network tools/networking

פורסם

כע, גם אני זוכר משהו בסגנון :-*

פורסם
  • מחבר

ביקשתי את התמונות מסך כדי שאני אוכל לראות איך ההגדרות צריכות להיות ואיפה ומתי.

דמט האינטרנט תוקע אותי....... :'(

פורסם

תרשום בטרמינל:

sudo pppoeconf

הוא ישאל אותך דברים כמו שם משתמש וסיסמא, כל השאר תבחר בברירת מחדל, זה אמור לעבוד אם יש לך ADSL דרך כרטיס רשת.

דרך USB לא ניסיתי, אתה מוזמן לנסות.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ואז אני לוחץ אינטר והוא כותב לי Password ואז אני כותב את הסיסמה שלי או שאני צריך איזה הרשאות ושטויות

או שאני לוחץ אינטר וגמרתי את הסיפור?

פורסם

אתה מביא לו סיסמת משתמש, ואז הוא ממלא אותך בשאלות, מה שאתה לא יודע תשאיר כמו שזה, רק שים לב לשם משתמש והסיסמא של הספק.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה עכשיו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים