עבור לתוכן

מעבד עם מדבקת אחריות מה עושים??

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מעבד E6600 עם אחריות לכל החיים של "איסטרוניקס" העיניין הוא שיש מדבקה על המעבד של "איסטרוניקס" שמעידה כי המעבד נקנה מהם,

השאלה היא האם הדבר לא יפגע בפעולת המישחה AS5 ?

• תגובות 70
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שים תמונה שנבין

פורסם

אם אתה חושב שזה מפריע, אתה יכול להוריד את המדבקה. את האחריות אתה מממש עם הקבלה וS/N של המעבד.

פורסם
  • מחבר

אני דיי חושש מלהוריד המדבקה למרות שמה שאתה אומר נשמע לי הגיוני לגמרי

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל, המדבקה באמת פוגמת ביעילות של המשחה הטרמית.

ונשמע לך הגיוני שמממשים אחריות עם המדבקה? אם זה היה ככה, מה היתה הבעיה לקחת מדבקה ממוצר של 10 שקל ולשים על מוצר של 2K שפגה האחריות שלו?

פורסם
  • מחבר

צודק :P

פורסם

המדבקה נועדה בשבילך, כדי שאתה תדע מי נותן לך את האחריות ועד מתי יש לך אחריות. חוץ מזה היא עוזרת בזיהוי הראשוני בחנות כשאתה נותן את המוצר לתיקון.

פורסם
  • מחבר

הורדתי המדבקה והמעבד מוכן למשיחה של AS5,

אני כרגע סיימתי עם ה-TUNIQ ואני אשאיר את AS5 עד הבוקר ככה שיספג טוב טוב בכל המשקעים.

פורסם

אומנם לוקח למשחה כמה ימים כדי להגיע לביצועים מקסימליים, אבל אתה יכול להפעיל את המחשב כבר עכשיו.

פורסם

קודם כל, המדבקה באמת פוגמת ביעילות של המשחה הטרמית.

ונשמע לך הגיוני שמממשים אחריות עם המדבקה? אם זה היה ככה, מה היתה הבעיה לקחת מדבקה ממוצר של 10 שקל ולשים על מוצר של 2K שפגה האחריות שלו?

חבל שאתה מטעה אותו

ברוב המקרים, הורדת המדבקה מבטלת את האחריות

המדבקה ממש לא נועדה בשבילו

פורסם

לא נכון. הורדת המדבקה לא מבטלת את האחריות.

פורסם

כתבתי ברוב המקרים וזה אכן כך

נקווה שהוא לא יצטרך לגלות את זה בדרך הקשה

וחבל על הוויכוח, כי אתה טועה

פורסם

בעעעעעעע אידיוט*[לא אידיוטים, חשבתי שעוד מישהו פה חוץ מלולי פופ אמר שזה לא קריטי], יש סיכוי סביר מאוד שגרמת לו לעשות פעולה שביטלה את האחריות בצורה חד משמעית!!! [לא בטוח, אבל רוב הסיכויים]

המדבקות אמנם באמת פוגעות בפיזור החום של המעבד, אבל את החברה שמכרה למשתמש את המעבד זה לא מעניין בכלל, ובלעדיה הם עלולים להסיר אחריות מהמוצר במקרה שצריך לממש את האחריות....

אני מקווה בשבילך שבכלל לא תצטרך לממש אחריות, אבל אם כן תצטרך - אז אני מקווה שאם הסרת את המדבקה אז אפשר להחזיר אותה, ואם אי אפשר, אז אני מקווה שהמקום שבו קנית את המעבד לא יתעקשו על המדבקה הזו כמו ברוב המקומות שאני מכיר........

ואנשים, אם אתם לא באמת יודעים משהו, עדיף שלא תקשקשו כי אתם עלולים להטעות בנאדם בדיוק כמו כאן! :bash:

-ג'ו

פורסם

זה לא נכון וגם לא הגיוני. כמו שאמרתי, אחת הסיבות שהורדת המדבקה לא מבטלת את האחריות היא בגלל שאין בעיה להעביר אותה ממוצר למוצר ולכן לא סומכים עליה בזמן קבלת מוצר לתיקון אלא משתמשים בS/N וקבלה.

פורסם

1.הגיון לחוד ומציאות לחוד, אתה מוזמן להתקשר לאיסטרוניקס/חנויות מחשבים ולשאול אותם

2.http://www.eastronics.co.il/dealers/

3.לא סתם קוראים לה מדבקת אחריות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים