עבור לתוכן

לבעלי פלקסטור או למתכוונים לקנות!

Featured Replies

פורסם

בעיה דחופה!

מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[

א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE.

ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון.

אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS.

ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן.

בתודה רבה פני.

נ.ב.

גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.

פורסם

אני חושב שזה בכלל צורב חרא ,זה שהוא יצא מהראשונים עם המהירות צריבה של 24 זה לא הופך את הצורב לצורב טוב.

חברה לא ידוע בכלל שאין לה שום מוצרים אחרים ובכלל חוץ ממהירות צריבה גבוה יש דברים אחרים שחשובים בצריבה כמו איכות הצריבה ועוד ...

אני חושב ללכת על צורבים שהם בטוח יעבדו טוב כמו RICOH חברה מעולה עם צורבים פשוט חבל על הזמן.

אולי מישהו לא חושב כמוני אבל אני חושב שכל החברות הראשונות שמוציאים משהו חדש תמיד עדיף לחכות ולקנות של החברה המתחרה , ואני למשל מאוד מרוצה מה RICOH שלי שעדיין לא דפק לי אפילו דיסק אחד !!!!!

פורסם

NetSpider, למה אתה מדבר על דברים שאין לך טיפת שמץ של מושג בהם?

penny_hardaway, בתור התחלה, תשים את הצורב על כבל ה-IDE של ההרדיסק, ולא בייחד עם הסידירום..

פורסם

כמה זמן יש לך אותו, והאם ניסית לצרוב על מדייה שלDCD (דיסקים תכלת כאלה) במהירות של X12?

כי אצלי אני לא יכול, הם נידפקו לי עד שהבנתי שהדיסקים כניראה לא מתאימים (אם כי מצויין על האריזה שהם יכולים להצרב במהירות של X20  ::) )

קיצר אני ממש מתבאס מזה, במיוחד אחרי שקניתי מהם 100 חתיכות  :bash:

פורסם

הכל יהיה טוב ואים תעדכנו ביוס ללוח האם ותגדירו בו את הצורב שיזוהה באופן אוטומטי ולאחר מכן תתיקינו דריוור תואם לציפסט שלכם לVIA 4IN1 ולאינטל תורידו מהאתר שלהם !!!

כדי גם לעדכן FIRWARE לצורב יש עידכונים באתר של פלקסטור !!!

ואים יש לכם WINXP יש עידכון לצורבים ב WINDOWS UPDATE  תעשו סריקה ותורידו אותו !!

דן

cwm39.gif

פורסם
  • מחבר

הציפסט שלי הוא 440BX אבל הביוס הוא של AWARD וגם יש לי עוד בעיה לנושא אחר כי הביוס נעול.

אגב ענקודר לך יש את הצורב הנ"ל, נכון?

איך התקנת אותו? ולמה החיבור לכ.קול הפוך מהחיבור של הסי.די.רום לכ.קול?

פורסם
  • מחבר

אבל אז הוא מוחק את כל ההגדרות ואם אני עושה את זה אז איך לשמור את ההגדרות הקיימות?

פורסם
  • מחבר

ENCODER בבקשה תעזור לי. :-[

פורסם

אני לא בטוח מה אתה יכול לעשות בקשר לנתונים, אני מציע שתחפש בחוברות שקיבלת עם הלוח\מחשב, או באתר של היצרן.

פורסם

הממ.....

עם מחשב כמו שלך אתה מצליח לצרוב ב X24????

כנס לאתר של יצרן הלוח שם תחפש את הדגם של הלוח שלך

שם כבר אתה תראה דריוורים ועידכוני ביוס ! אחר שהורדת את שנייהם והתקנת והכל סבבה...כנס לאתר של פלקסטור ותראה אם יש עידכות פריימוור לצורב שלך!

ובקשר לקוד יש לך 2 אפשרויות

1. לחפש תוכנה שמסוגלת להציג לך את הקוד של הביוס ! ראיתי פעם תוכנה כזו.

2. לאפס את הביוס ולהגדיר אותו מחדש!! זה לא מסובך!! אין יותר מידי מה לשנות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים