עבור לתוכן

מפרט בסביבות 9 אלף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חדשות טובות התקציב עלה ל13 אלף

• תגובות 46
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חדשות טובות התקציב עלה ל13 אלף

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

מחיר: ¤1765

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

לוח אם: ASUS P5B DELUXE

מחיר: ¤1097

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤3675

זיכרון: SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4

מחיר: ¤1762

אחריות: ללא הגבלת זמן.

ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

מחיר: ¤812

מאווררים למעבד- Sunbeam : SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm ¤ 264

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤9020

יותר טוב מזה אין ממש. אפשר לקחת E6700 אבל אני לא חושב שזה עקרוני בשבילך.

אפשר להוסיף עוד 200 שקל ולקחת HX 620 שוב לא חושב שיש צורך אלא אם אתה מתכנן מערך של SLI או CF.

מעבר לזה אין ממש מה להוסיף.

דרך אגב איזה מסך יש לך? ואיזה מארז?

פורסם

אתה ממשיך עם השטויות גם בזמן שלא הייתי פה המשכת לכתוב משפטים לא חכמים?

20% שיפור ביצועים בין E6600 לE6300 בסטוק? נו ברצינות :pissed:

8800GTX הוא בזבוז אחד גדול איפה אתה רואה סיבה מוצדקת לשלם על כרטיס 3600 ש"ח שאחיו הקטן ייתן בדיוק את אותו הדבר במשחקים שקיימים היום.

מי אמר לך שיש לו מסך שתומך בכרטיס הזה בכלל?

תשאל לפני שאתה נכנס לאתר בונה מפרט ולוקח את הפריטים הכי בזבזניים!

תפסיק לדבר יותר מידי שטויות הבדלים בין מפרט שעולה 7K ל10K לבנאדם שלא עושה OC יהיו אפסיים, בטח אם תיקח E6600 או 8800GTX שסתם יוציא 200FPS במשחק.

פורסם

רק שתדעו, שהזכרונות ה ST האלה שכולכם מציעים באים עם Promo IC... שזה אומר שהם לא משהו ב- OC.

באתר הזה iqpc.co.il שממנו אתם בונים את המפרטים יש שם את ה CRUCIAL BALLISTIX 667MHZ CL3 2048MB שהם באים עם Micron D9GMH (או ה- GeIL אבל הוא יותר יקר) שהופך אותם לטובים ל- OC, ובכלל אלה זכרונות מאוד מומלצים.

פורסם
  • מחבר

חברה מה קורה לכם הכול בסדר

התקציב שלי הוא 13 אלף

אני רוצה מחשב באיזור ה10+-

ועוד מסך איכותי

וכן יש הפרש גדול בין מחשב ב7 למחשב ב10

והפרש הזה יש לו הבדל ביצועי משבילי

אז לא יפה לריב ותשארו בב"ס!!

פורסם

לדעתי תתרחק מהזכרונות ST האלה... הם ממש לא שווים את המחיר הזה.

יש לך את הזכרונות Crucial Ballistix DDR2 667 CL3 שיש באותו האתר (שים לב שהם לא ה- Tracer השחורים) והוא D9GMH ויתן לך אפשרות הרבה יותר טובה ל- OC.

פורסם

חברה מה קורה לכם הכול בסדר

התקציב שלי הוא 13 אלף

אני רוצה מחשב באיזור ה10+-

ועוד מסך איכותי

וכן יש הפרש גדול בין מחשב ב7 למחשב ב10

והפרש הזה יש לו הבדל ביצועי משבילי

אז לא יפה לריב ותשארו בב"ס!!

לא תמיד יהיה הבדל בביצועים, גם אם תהיה לך חומרה יותר טובה..

אתה צריך להפעיל גורם מסוים, בשביל לגרום לגורם אחר להיות אפקטיבי...

[גררר יותר מדי ג.ר.מ.]

פורסם

מ- IQpc

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

מחיר: ¤1765

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

לוח אם:

ASUS P5B DELUXE

מחיר: ¤1097

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤2800

זיכרון:

SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4

מחיר: ¤1762

אחריות: ללא הגבלת זמן.

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

מחיר: ¤812

אחריות: חמש שנים.

קירור למעבד:

SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm

מחיר: ¤264

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤8500

+

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711

פורסם

אתה ממשיך עם השטויות גם בזמן שלא הייתי פה המשכת לכתוב משפטים לא חכמים?

20% שיפור ביצועים בין E6600 לE6300 בסטוק? נו ברצינות :pissed:

8800GTX הוא בזבוז אחד גדול איפה אתה רואה סיבה מוצדקת לשלם על כרטיס 3600 ש"ח שאחיו הקטן ייתן בדיוק את אותו הדבר במשחקים שקיימים היום.

מי אמר לך שיש לו מסך שתומך בכרטיס הזה בכלל?

תשאל לפני שאתה נכנס לאתר בונה מפרט ולוקח את הפריטים הכי בזבזניים!

תפסיק לדבר יותר מידי שטויות הבדלים בין מפרט שעולה 7K ל10K לבנאדם שלא עושה OC יהיו אפסיים, בטח אם תיקח E6600 או 8800GTX שסתם יוציא 200FPS במשחק.

מפרט שעולה 10K מה לעשות הוא יותר טוב ממפרט שעולה 7K. בתור מי שבונה מפרטים אתה היית אמור לדעת את זה.

ותפסיק לזיין תשכל על בזבזני... אולי פשוט תשים לו 7300GT ושישחק על 800X600 זה דיי והותר בשביל מה לשחק על רזולוציות יותר גבוהות?? או הגדורות ויתר גבוהות סתם ביזבוז.... וגם בשביל מה שהXP יעלה יותר מהר אז נחכה עוד כמה שניות לא יקרה כלום.

קיצור אתה ליצן רציני.... מי שיש לו אפשרות קונה חלקים יותר טובים לא יעזור כלום גם אם השיפורים הם לא גדולים ביחס לתשלום. מכיוון שאתה לא נמנה עם החברה שיכולים להרשות להם את זה אתה כנראה גם לא תצליח להבין את זה לא משנה כמה אני אסביר לך את זה.

ותוציא מהלקסיקון שלך את המילה ביזבוז, מקסימום תגיד אני הייתי משקיע את זה בחלק אחר.

-Stranger-[ link=topic=226252.msg1984559#msg1984559 date=1166565621]

רק שתדעו' date=' שהזכרונות ה ST האלה שכולכם מציעים באים עם Promo IC... שזה אומר שהם לא משהו ב- OC.

באתר הזה iqpc.co.il שממנו אתם בונים את המפרטים יש שם את ה CRUCIAL BALLISTIX 667MHZ CL3 2048MB שהם באים עם Micron D9GMH (או ה- GeIL אבל הוא יותר יקר) שהופך אותם לטובים ל- OC, ובכלל אלה זכרונות מאוד מומלצים.

[/quote']

ה ST הם או D9GKX או D9GMH אני לא סגור על זה יש להם שני גירסאות. וה GEIL לא יותר טובים מהם בOC תקרא קצת ביקורות עליהם ותבין עד כמה הזיכרונות האלו טובים בכיף אתה עובד את ה 1000 איתם והזרוע עוד נטוייה.

פורסם

שקיימים היום.. במשחקים עתידיים זה יעזור לו.. אני אבל בחיים לא הייתי משקיע 3600 שקל על כרטיס מסך.. זה טירוף..

הייתי לוקח את הGTS וחוסך את ה1000 שקל הכרטיס הזה ייספק בהחלט לאיזה שנה וחצי לפחות ואז להחליף כרטיס מסך עם ה1000 שנשאר ועוד כסף שתוסיף..

אבל אנשים שרוצים גרפיקה בלי פשרות גם במשחקים העתידיים שיצאו שיקחו את הGTX אבל זה פחות כדאי לדעתי..

פורסם

שקיימים היום.. במשחקים עתידיים זה יעזור לו.. אני אבל בחיים לא הייתי משקיע 3600 שקל על כרטיס מסך.. זה טירוף..

הייתי לוקח את הGTS וחוסך את ה1000 שקל הכרטיס הזה ייספק בהחלט לאיזה שנה וחצי לפחות ואז להחליף כרטיס מסך עם ה1000 שנשאר ועוד כסף שתוסיף..

אבל אנשים שרוצים גרפיקה בלי פשרות גם במשחקים העתידיים שיצאו שיקחו את הGTX אבל זה פחות כדאי לדעתי.

זה בדיוק הבעיה אתה חושב מה אתה היית עושה. אבל אתה צריך לחשוב מה היית עושה אם היה לך תקציב גדול יותר ואתה לא צריך לחסוך לפעם הבאה רק ככה תוכל להרכיב מפרט לאנשים עם תקציבים גדולים.

נכון שהGTX כרגע לא ממש נחוץ וגם אני שיש לי תקציב לקנות אותו עדיין מחכה לR600. אבל למי שלא רוצה לחכות ויש את התקציב אז כדאי לקחת את הכרטיס הזה כמובן אם יש לו מסך שתומך ב1680X1280 ומעלה...

פורסם

ה ST הם או D9GKX או D9GMH אני לא סגור על זה יש להם שני גירסאות. וה GEIL לא יותר טובים מהם בOC תקרא קצת ביקורות עליהם ותבין עד כמה הזיכרונות האלו טובים בכיף אתה עובד את ה 1000 איתם והזרוע עוד נטוייה.

לא יודע איך הגעת ל- D9GKX, אבל זה הם ממש לא.

קודם הם היו D9GMH אבל לפני כמה חודשים ST התחילו לייצר אותם עם Micron IC וזאת עובדה...

אתה יכול ללכת לשאול ב- XS אם אתה רוצה, הזכרונות האלה כבר לא D9GMH.

עריכה:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124283

שים לב שאת ה- ST הוציאו מהרשימה ושיש שם את ה Crucial שהצעתי...

פורסם

עדיף לקחת זכרונות שהחברה שמייצרת אותם מתחייבת לסוג הציפ ולא משנה אותו

GEIL לא מתחיייבת

SUPERTALENT לא מתחייבת

OCZ כן

GSKILL כן

CORSAIR כן

ולא מדובר פה על על בדיקה של סט זכרונות מדגם מסויים ובפס מסיוים אלה על שקט מצד היצרן

בנינו לך תמצא סט זכרונות משבוע יצור מסויים בשביל 200 שח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים