עבור לתוכן

בעיה עם רשימה מקושרת ב-C והמלצה לתוכנה

Featured Replies

פורסם

אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת.

אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו

ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר).

תודה

פורסם

אני ממליץ לך על Visual Studio.

בקשר לשאלה תעשה מערך סטודנטים ובכל תא תכניס רשומה ואת התא קורסים תגדיר כתא רשומה שתגדיר לפניו.

פורסם

קודם תבנה את המבנה זיכרון שאתה מאכסן בו את הסטודנטים(במקרה שלך זה רשימה מקושרת). את הקורסים אני ממליץ לך לשמור במערך.

פורסם
  • מחבר

לצערי אני חייב גם את רשימת הסטודנטים וגם את רשימת הקורסים של הסטונדט שתיהיה רשימה מקושרת

צירפתי משהו ניסיוני שעשיתי, אני רק רוצה באופן כללי להכניס כמה קורסים לסטודנט ואחר כך להדפיס את כל שמות הסטודנטים ואת שמות הקורסים של הסטודנט

הבעיה שלי היא בהדפסה של הקורסים, אין לי מושג מה אני צריל לעשות שם, יש לכם מושג איך אני יכול לסדר את זה.

דבר נוסף בקשר לתוכנה, אני לא ממש מסתדר עם visual, יש משהו אחר?

תודה רבה על העזרה בנתיים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה התרגיל דרך אגב

[attachment deleted by admin]

פורסם

VISUAL STUDIO הוא נוח נורא... מה בידיוק לא הצלחת בו? אם אתה לא רוצה להשתמש בזה, יש לך את dev c או את ECLIPSE.

ובקשר לתרגיל - קודם תעשה מה שאתה יודע, וכשתגיע לחלק של ההדפסה תרשום כאן בידיוק איפה אתה נתקע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים