עבור לתוכן

אימיול

Featured Replies

פורסם

שלום

אתמול כשניסיתי לחפש שם של בן אדם (צייר) האימיול מצא משום מה קובץ עם כ16 אלף יוזרים (לפי מה שכתוב) עם השם שחיפשתי בדיוק ואחריו "ShareAccelerator.exe" ואני יודע שזה סוג של... הפרעה ולא קובץ אמיתי כי גם בכמה שמות אחרים שחיפשתי פתאום הופיע (פעם ראשונה בחיים שלי) הקובץ הזה, גם שיניתי את האות האחרונה של השם לאות אקראית לחלוטין וזה שוב מצא את הקובץ עם מה שכתבתי ואחריו אותה המילה והסיומת

כמו כן הגבלתי את החיפוש לקבצים שגודלם הוא יותר מ3 מגה כשהקובץ הזה הוא בן 2.משהו ועדיין זה מצא אותו

אם אני מחפש רק סוג אחד של קבצים לדוגמא רק קבצי וידאו אז האימיול לא מוצא את זה, ניסיתי גם להגדיר לאימיול בחיפוש לא לחפש את המילא "exe" כלומר לכתוב את מה שאני מחפש ואז NOT exe ובהתחלה זה הצליח ואחרי כמה פעמים גם זה כבר נכשל

עכשיו כשאני כותב את זה ביצעתי עוד חיפושים והקובץ הזה כבר נמצא כשמחפשים הרבה דברים אחרים, זה נראה כאילו שזה משתלט על יותר ויותר דברים שאני מחפש

פורסם

דבר ראשון זה לא כ"כ קשור לרשתות ואינטרנט, יותר לתוכנה (מודר יעביר את זה לשם במידה וייראה את זה, אין צורך לפתוח הודעה נוספת שם)

דבר שני, כותרת לא ממש אינפורמטיבית, שנה אותה לפי חוקי הפורום (המלצה, שלא ינעלו לך)

דבר אחרון, בקשר לבעיה

לאיזה שרת בדיוק אתה מחובר ?

נסה להתקין גרסאת אימיול מקורית חדשה ומעודכנת, לפי דעתי זה יפתור לך את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים