פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים בהמשך די ישר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182026.0 JS רחוק ממני שנות אור. אם מישהו יכול להסביר את זה: Activating ActiveX Controls זה יעזור לי מאוד. בנוסף ראיתי את הדרך הזו: A Simpler way to Activate ActiveX controls תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אין בעיה.תוסיף לעמוד המדובר אחרי הTAG של הסגירת objectאת המשפט הבא<script type="text/javascript>theObjects = document.getElementsByTagName("object");for (var i = 0; i < theObjects.length; i++) {theObjects[i].outerHTML = theObjects[i].outerHTML;}</script>המשפט הזה מבטל את המסגרת של הפלאש.אם זה לא יעבוד כי לא שמת את זה טוב אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני אעזור לך
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר סליחה חביבי, אבל הקוד לא עובד.בנוסף נראה לי ששחכת לשים מרכאות אחרי text/javascriptעריכה:טוב, הסתדרתי בלי לגעת בקוד.יש עדכון לDreamweaver 8 שגורם לו לשנות את הקוד שהוא משתשמ בו להוספת FLASH לאתרים.רק שימו לב שהוא יוצר ספריה עם קובץ JS וחייבים להוסיף גם אותו לאתר.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים סליחה חביבי, אבל הקוד לא עובד.בנוסף נראה לי ששחכת לשים מרכאות אחרי text/javascriptעריכה:טוב, הסתדרתי בלי לגעת בקוד.יש עדכון לDreamweaver 8 שגורם לו לשנות את הקוד שהוא משתשמ בו להוספת FLASH לאתרים.רק שימו לב שהוא יוצר ספריה עם קובץ JS וחייבים להוסיף גם אותו לאתר.חביבי הקוד עובד ואכן שכחתי לשים מרכאות.אתה יכול לבדוק באתר שאני מנהל שהקוד אכן עובד.www.hapoel-givatayim.com(ידוע לי שזה אתר מכוער... אבל הכסף טוב)
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מי הטמבל שמשלם לך כזה סכום חודשי בשביל כזה אתר? שמע אני מניח שכיף לך לרדת על האתר אבל... מה לעשות שאני לא מעצב מוכשר...כל הקקה. לפחות אני עושה את המקסימום ממה שאני יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.