פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים יש לי מעבד פנטיום 4 , 3 מגה הרץ Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz עכשיו הוא מגיע ל מעלה 40 מעלות תמיד בקיץ מגיע גם ל 50 ו 60לא עשיתי למעבד שום המהרה שיהיה יותר חזקיש לי תתוכנה אוורסט ושם יש מקום שרשום את המעבד באורגינל ומה החוזר שלו עכשיו רשום לי שבאורגינל הוא3000 ועכשיו הוא 3042 האם זה לבעיה??שאני נכנס לסגירת תוכניות אני רואה למטה אחוז שהמעבד עובד יש לי קפיצות רציניות שזה עולה ל 60-90 אחוז בלי שכלום פתוח האם זה בעיה במעבד?תודה לעוזריםאם זה לא מתאים לפה תעבירו כי לא ידעתי לאן זה מתאים
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים 30XX - זוהי טכנולוגיה SPEED STEP של אינטל, או אחד מקרובי המשפחה שלה. 3000 מגהרץ זה נתון לא ממש מדויק, המעבד יכול טיפה לעלות את ביצועיו אם ידרש לכך.חום 50-60 מעלות לINTEL PENTIUM 4 - זה בסדר עם קרור סטוק.וOVERCLOCKING על מעבד כזה לא היתי ממליץ לעשות עם קרור מקורי.
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים מחבר לא רציתי לעשות אוברקלוקינגתודה רבה על העזרהאבל לא ענית לי על זהשבזמן האחרון יש למעבד שלי קפיצות של(הוא כאילו מפעיל משהו אבל כלום לא פועל הוא סתם עולה ויורד חזרה(מגיע ל 60-90 אחוז תפוסה של עבודה))
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים אם זה קורה מייד כשאתה מפעיל את המחשב או זמן קצר אח"כ זה כנראה פעולת ה INDEX של הדיסקים הקשיחים.זה צורך הרבה משאבי מעבד ולכן הוא מתחמם לך. (היה לי במחשב הקודם ופשוט ביטלתי את האינדקס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.