עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800

עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה.

חשבתי או על :

EVGA nForce 680i

או :

Asus striker

מה אתם אומרים?

פורסם

לדעתי P5B DLX יהיה מעל ומעבר.

Asus striker לוח מיותר ללא ספק עם תג מחיר בלתי נתפס.

פורסם

אני בהתלבטות דומה.

קראתי ביקורת בanandtech שאומרת שה680i הוא הצ'יפסט הכי טוב היום לאינטל. הם עברו את ה500 ואת ה520 באס עם כל מעבד כמעט, למעט כאלו שלא הצליחו לעבור את ה480 גם על לוחות אחרים עם 975.

גם התוצאות בבנצ'ים של הגיימינג היו גבוהות יותר מכל צ'יפסט אחר של אינטל.

(הביקורת: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2869 )

למה בעצם לקחת p5b dlx שעולה כמעט כמו ה evga 680i אם הביקורות ברחבי העולם אומרות שה680i פשוט הרבה יותר טוב?

למישהו יש ביקורת ספציפית על הEVGA? חיפשתי ביקורת על הלוח הזה ולאו דווקא על הצ'יפסט ולא מצאתי.

אשמח לקבל לינק.

פורסם

ציפסט 680i הוא של nVIDIA, לא של אינטל

לך על ציפסט זה אם אתה רוצה את האפשרות לשדרוג ליותר מכרטיס מסך אחד, ובחלק מהלוחות אפשרות ליותר מ 800MHz מהירות

אם לא אז לך על לוח 965 כמו ה P5B DELUXE

פורסם

אני בהתלבטות דומה.

קראתי ביקורת בanandtech שאומרת שה680i הוא הצ'יפסט הכי טוב היום לאינטל. הם עברו את ה500 ואת ה520 באס עם כל מעבד כמעט, למעט כאלו שלא הצליחו לעבור את ה480 גם על לוחות אחרים עם 975.

גם התוצאות בבנצ'ים של הגיימינג היו גבוהות יותר מכל צ'יפסט אחר של אינטל.

(הביקורת: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2869 )

למה בעצם לקחת p5b dlx שעולה כמעט כמו ה evga 680i אם הביקורות ברחבי העולם אומרות שה680i פשוט הרבה יותר טוב?

למישהו יש ביקורת ספציפית על הEVGA? חיפשתי ביקורת על הלוח הזה ולאו דווקא על הצ'יפסט ולא מצאתי.

אשמח לקבל לינק.

מה זה כמעט אותו מחיר? אני ראיתי הפרשים של 300 שקל לפחות בין הלוחות שזה הפרש של 25 אחוז זה ממש לא כמעט אותו מחיר

פורסם

ההפרש במחיר הוא כמה מאות שקלים

אבל עכשיו שקראתי מאמר על בעיות בלוחות אם עם ציפסט 680i, אני מבין שכדאי לחכות

הרבה אנשים עם הלוח של evga ואחרים עם ציפסט 680i חווים בעיות שונות, יכול להיות שזה תוכנה אבל יכול להיות שזה חומרה

צריך לחכות עד שיוציאו איזו גרסה שניה ללא בעיות...

פורסם

קודם כל אמרתי צ'יפסט לאינטל, לא של אינטל. צ'יפסט למעבדי אינטל.

שנית, אשמח לקבל לינק למאמר שקראת על בעיות עם ה680i.

ו300 שקל זה לא הפרש גדול לדעתי. אם אתה משלם 1150 ההפרש ל1500 הוא לא קריטי. אלו גם ככה לוחות high-end ומי שקונה אותם לא שוקל כל שקל במחיר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו בלבלתם אותי לגמרי וכן אני מתכנן לעשות CF עכשיו השאלה אחד אמר שהABIT הוא לוח מנצח האם הוא יותר טוב

מהסטריקר או מEVEGA? ובכלל איזה מביניהם הכי טוב?

פורסם

TomeRatz - אני מבין מה אמרת, לא הגבתי בעקבות התגובה שלך, רק לעזור לפותח הדיון.. מה רשמתי?

אפשר לראות איפה ראית את הלוח של evga ב 1500 שח?

הנה המאמר בקשר לבעיות של לוח ה evga וכנראה בכל הלוחות עם ציפסט זה שקיימים כרגע:

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTI0NCwxLCxoZW50aGlzdWFzdA==

אני תכננתי לקנות לוח עם ציפסט זה, אך בעקבות המאמר והתגובות של האנשים עם בעיות עם לוחות עם ציפסט זה, אין שום סיכוי... רק כאשר ימצאו ויתקנו את הבעיה, אם זה יהיה דרייבר חדש או לוח חדש

אפשר לשאול למה אתה מתכנן לשדרג ל CF? איזה כרטיסי מסך אתה הולך לקנות?

אני אישית חושב שאם כבר, אז SLI, משום ש nVIDIA מובילה כרגע, וידוע שיהיה לה פתרון פיזיקה שלא כמו ATI, שקצת מאחורה כרגע

ה ASUS STRIKER סתם יקר מאוד, אני לא חושב שאתה צריך את התוספות שיש לו, מה שהן יהיו... (מסך LCD קטן וכו). ה evga נראה לי הלוח הכי טוב מאלו הקיימים כרגע (אבל עכשיו רק כאשר יתקנו את הבעיות עם גרסה חדשה יותר) אני העדפתי את הלוח של evga משום שהוא קיבל סיקורים טובים עם ביצועים טובים וכו

ה ABIT ההוא הוא לוח עם ציפסט 975! איזה ציפסט אתה רוצה? כל ציפסט טוב למשהו אחר. כאשר בוחרים ציפסט אחרי זה בוחרים לוח מחברה שאתה מעדיף, פונקציונליות קצת שונות בכל לוח

פורסם
  • מחבר

אני רוצה ציפסט 680i אז לפי מה שהבנתי הכי מומלץ קיום הוא ה EVEGA ?

דרך אגב אחד נתן פה ביקרות על הבעיות בלוח וכתוב שהבעיות היו עם הלוח של EVEGA אבל ברגע שהם החליפו לסטריקר לא היה בעיות יותר...

"Dan put the Striker in and has had no problems since."

אז כדי לקנות אותו לא?

פורסם

אפשר לראות איפה ראית את הלוח של evga ב 1500 שח?

בבקשה, EVGA ב 1550:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15625&PHPSESSID=ec404adcd2e70d5a84c0f7c051156fa4

ובקשר לצ'יפסט, תודה רבה, אני אקרא את הכתבה ונראה.

הממצאים ברחבי הרשת מראים שה680i עולה כמעט בכל פרמטר על ה975X אחרי שכולם היו בטוחים שסופסוף אינטל הוציאו את הצי'פסט שאף אחד לא יצליח להתחרות בו.

אני רוצה ציפסט 680i אז לפי מה שהבנתי הכי מומלץ קיום הוא ה EVEGA ?

לפי מה שאני הבנתי אין היום בארץ לוח אחר high-end עם 680i.

אם יש אני אשמח אם מישהו יראה לי.

ואגב, הלוח של ABIT מכוער ברמות, כולו אפור ;)

פורסם

בארץ יש את מה שיש בחול, 3 לוחות אם עם ציפסט 680i, 2 של אסוס ואחד של evga

לא ידוע לי על עוד לוחות עם ציפסט זה שיצאו עדיין, אך בעתיד יהיו עוד אפשרויות מעוד חברות

אני אישית אהבתי את ה evga ובחרתי אותו ולא את הדגמים של אסוס, מסיקורים ודעו., לך יכולה להיות דעה אחרת

לא קראתי את כל המאמר ואת כל התגובות בפורום שלהם, אז אני לא יודע אם קיימים בעיות גם בדגמים של האסוס (תמצא אותם באתר היצרן), אך אני לא אקנה את ה STRIKER במחיר כזה מופרז, סתם בשביל תוספות שאני לא צריך, ולא מצאתי סיקורים לדגם היותר זול של אסוס אז גם הוא לא הבחירה שלי, אלא אם הוא משתווה לביצועים של הלוח של evga וידוע שאין בו בעיות

אם אתה מעוניין לדעת אם יש בעיות גם בדגמים של אסוס תקרא את הכתבא והתגובות בפורום, אני משער שתבין משם

אני אחכה עד שיצא לוח שאני אוהב, ללא בעיות

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה בארץ אני קונה בnewegg ושם ראיתי מלא סוגים מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה לבחור?

פורסם

מלא סוגים? יש לך את כל הסוגים שמוזכרים פה ועוד 2...

שוב, תקרא בפורום ההוא, אולי יש בעיות בעוד לוחות ולא רק ב evga, אלא אם אתה רוצה להסתכן

מה יהיה עם אחריות במידה ותהיה בעיה עם חלק שהזמנת מחול?

אכן אני רואה שלפחות עוד 2 חברות כבר הוציאו לוחות, ECS ו BIOSTAR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים