עבור לתוכן

נייד להחלפת השולחני+mac vs. pc,והכל בתקציב של 7000-8000 ש"ח- אפשרי או חלום הזוי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הידע שלי במחשבים ניידים הוא מועט ביותר עד אפסי. אני מחפש מחשב נייד אשר יחליף את המחשב השולחני המתיישן שלי. המחשב משמש אותי לדברים הבאים:

1- דברים סטודנטיאלים רגילים- אופיס לסוגיו ומצגות שונות.

2- אינטרנט.

3- משחקים בסדר גודל של battlefield, gta, need for speed, medel of honor .

4- תוכנות לעיבוד תמונה כגון photoshop cs2, lightroom, corel וכו'.

מבחינת דרישות שלי אני מעדיף מסך כמה שיותר גדול (לפחות 15 אינץ), משקל לא ממש משנה לי (אני בחור גדול).

אופציה נוספת שעלתה בדעתי היא לעבור לגזרת ה- mac . חבר שבא לבקר מחו"ל הביא איתו נייד שכזה והמחשב מדהים (אין לי מושג איזה דגם).

למיטב הבנתי ניתן להריץ על המק גם XP ולכן ניתן יהיה לעבוד על קבצי וורד ממערכת PC . (האם ניתן לעבוד על OFFICE של PC במערכת של MAC OS X?)

אופציה נחמדה נוספת תהיה האפשרות לחבר את הנייד בבית לתחנת עגינה ואז לעבוד על מסך גדול יותר ועם מגלדת ועכבר נוחים יותר.

כל עזרה תתקבל בברכה

נ.ב

התקציב שצויין הוא הרצוי אבל תתכן גמישות קלה

פורסם

זה יפה שמישהו מנסה להכניס את הכל לנייד של 8000 ש"ח,

אבל קצת הזוי, גם משחקים גם גראפיקה וגם אופיס :-\

MAC תמחק אם אתה עובד בעברית, כי חבל התמיכה בעברית כמעט ולא קיימת, באופיס למק אינה קיימת בכלל, אז...

בPC האפשרויות רבות תנסה להסביר מה הצרכים שלך בדיוק ומה סדר העדיפויות, כי ב8000 לא תמצא נייד כל יכול. (לא בארץ בכל מקרה)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

אם נעשה קצת סדר בעדיפויות: המשחקים הם בעדיפות האחרונה יותר כאשר לפניהם נמצאים תוכנות עיבוד התמונה והאינטרנט.

לגבי XP , אני לא רוצה את מערכת ההפעלה אלא רק את האופיס (אם זה אפשרי במידה והולכים על MAC ).

אם לא הולכים על אופצית ה- MAC אז דרושה אפשרות לעבור ל- VISTA ולהריץ אותה בנוחות ויעילות.

kidney_stonE - זה באמת המק שאני רוצה אבל הוא מעל לגבול הגמישות שלי במחיר.

מה אתה אומר על הגרסאות הנ"ל של MAC - ZODT , ZODS?

מה האפשרויות העובדות בפני בדרישות והשינויים הנ"ל?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים