פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים האם יש עוד ניסיונות של זיופים לאוזניות(לאו דווקא CX300) של סנהייזר? אם אני לא טועה היו כמה נסיונות לזייף אוזניות של audio-technica
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני קניתי ב Ebay מהמוכר הזה , הגיעו באריזה מקורית . בפנים לא היו מתאמים נוספים , הכבל היה סימטרי . ואיכות האוזניות כמו של אלו שקונים בשוק ב5 שקל . נפלתי קורבן לזיוף סיני :
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים היי מגניב מסתבר שגם לי יש אוזניות כאלה.. קניתי אותם בשיא המקריות ובלי תכנון אחרי שקניתי את ה Cowon A2 שלי... אין לי סיבה לחשוב ששלי זיוף אם קניתי אותן מ "צליל" נכון ?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר תעקוב אחר המדריך - בשביל זה הוא קיים אני לא היתי חושש - החנות נראת לי מכובדת , אבל גם חנויות כאלו יכולות ליפול בפח.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים קניתי אצל חבר שלי בחנות מקוריות ביותר... קניתי בזמנו ב 215 אז היה המחיר הכי זול בארץ..
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אתם אומרים אמין להזמין בקילומבו (/ Djshop)כי העניין שאני רוצה להזמין דרך האינטרנט כי לא ייצא לי לבקר שם אז חשוב שתהיה חנות ממש אמינה
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אני חייב לציין מילה טובה על השירות, למרות שהם ידעו עם מי הם מדברים. הם גם דאגו לצרף מדבקות של עצמם ושל סנהייזר. למה הכוונה?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אתם אומרים אמין להזמין בקילומבו (/ Djshop)כי העניין שאני רוצה להזמין דרך האינטרנט כי לא ייצא לי לבקר שם אז חשוב שתהיה חנות ממש אמינהאני קניתי משם... אחלה שירות.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר למה הכוונה? הם ידעו מי אני בפורום כאן , אבל אני לא חושב שזה גרם לשירות אקסטרא, הם באמת נשמעים נחמדים, גם במרכז ההזמנות בחיפה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אני קניתי אוזניות מקוריות באילת ב-220 ש"ח והשוויתי עם חבר טוב שהזמין מאיביי' במחיר זול מאוד.מלבד ההבדלים הקוסמטיים, הבדל הסאונד הוא עצום - במזוייפות היה כואב לשמוע את הבאסים בשירים!מלבד זאת זיהינו עוד אמצעי הבחנה באוזניות מזוייפות - טעויות כתיב בהסברים שעל האריזה.זו יכולה להיות הטעות הכי קטנה ותמימה, אבל על האריזה המקורית אין שום טעויות.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים הם ידעו מי אני בפורום כאן , אבל אני לא חושב שזה גרם לשירות אקסטרא, הם באמת נשמעים נחמדים, גם במרכז ההזמנות בחיפה. הממ אני לא בטוח שאני עוקב... אמרת להם "שלום, מדבר יאיר אני רוצה להזמין כך וכך" והם בתגובה ענו "אהה אייס2קיי מה המצב אחי?" ?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר ;D לא לא בדיוק , לא אמרתי יאיר (כי זה לא השם שלי) והוא לא אמר אחי. בחיפושינו כאן בפורום אחרי המקור של סנהייזר בארץ (שהוא קצת מסובך למוצרי "השוק הבידורי") הגענו אליהם. התקשרתי בכדי לברר עליהם ולדבר על זיופים ומה הם יודעים ולא יודעים והגענו בשיחה גם לדיון הזה בפורום לגבי זיופים, אך מהסקרנות מהדיון כאן החלטתי לפני השיחה שאם הם "מקור אמין" אני ארכוש זוג (כי גם המחיר כשקניתי היה ממש טוב) וזה דירבן אותי בכלל לבצע שיחה זו. ללא ספק צריך להזהר עם סקרנות
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני הזמנתי את שלי מNETSHOPSהגיעו תוך 4 ימים227 שחמקורי,בדקתי לפי מה שפורסם כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.