עבור לתוכן

בעיה בכל תוכנות השיתוף שלי...

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן... משום מה כל תוכנות השיתוף שלי נחסמות מפיירוול/רווטר/חברת האניטרנט!!!

ניסיתי כל מדני מדרכים לכוון את הרווטר והפירוול שלי כבוי כל הזמן ועדיין זה חוסם! :pissed:

נגיד עכשיו אני מסתכל על ה-BiTorrent וכתוב מימין למטה maybe firewalled... מה אני עושה???

מה נראה לכם הבעיה? אם זה הרווטר (Edimax) האם יש דרך להעיף לכל הרוחות לגמרי את החסימה שלו??

ואולי זה בכלל ספקית האינטרנט (אינטרנט זהב) שפאקינג חוסמת לי את הפורטים???

תחסכו לי הרבה כאב ראש אם תצליחו לעזור לי... תודה מראש

פורסם

תפתח פורטים בראוטר, תיעזר ב-www.portforward.com

בפירוול תגדיר שיאפשר לתוכנה הרלונטית להתחבר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

יש לי רווטר ובעקרון גם zonealarm firewall על המחשב על הוא כבוי רוב הזמן...

פורסם

יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן... משום מה כל תוכנות השיתוף שלי נחסמות מפיירוול/רווטר/חברת האניטרנט!!!

ניסיתי כל מדני מדרכים לכוון את הרווטר והפירוול שלי כבוי כל הזמן ועדיין זה חוסם! :pissed:

נגיד עכשיו אני מסתכל על ה-BiTorrent וכתוב מימין למטה maybe firewalled... מה אני עושה???

מה נראה לכם הבעיה? אם זה הרווטר (Edimax) האם יש דרך להעיף לכל הרוחות לגמרי את החסימה שלו??

ואולי זה בכלל ספקית האינטרנט (אינטרנט זהב) שפאקינג חוסמת לי את הפורטים???

תחסכו לי הרבה כאב ראש אם תצליחו לעזור לי... תודה מראש

אני גם באינטרנט זהב זה התחיל מסבאבה-דיסי דרך אימיול.

פניתי אליהם בטענה שהם חוסמים פורטים! והם טענו בצורה חובבנית שלא. לצערי הם הפכו להיות כמו נטוויז'ן וכל השאר..

גיליתי את החסימת פורטים בעזרת תוכנת סריקת פורטים, אחרי שהוכחתי להם שהפורטים סגורים הם טענו שזאת כנראה תקלה של הכבלים.

בקיצור אחרי איומים שלי העניין אכשהו הסתדר, לבנתיים אני על המשמר.

סריקת פורטים במחשב>

http://www.radmin.com/products/utilities/portscanner.php

פורסם

אחי.. איפה פתחת פורטים ב NAT -> Port Forwarding

או

NAT -> Virtual Server

?

פורסם

port forwarding

פורסם

תנסה ריסט לראוטר

פורסם

למה לחסום פורטים בכלל?

פורסם

כדי לחסום שיתוף קבצים

פורסם

דבר ראשון-לקליינטים של ביטורנט אני חושב שצריך STATIC IP לפי הניסיון שלי(לפחות ככה זה ב AZUREUS) ואז 5אתה פותח את הפורטים הרצויים דרך הראוטר ב PORT FORWARDING לפי ה STATIC IP שאתה יוצר.

פורסם
  • מחבר

איך משתמשים בתוכנה לסריקת הפורטים?

פורסם
  • מחבר

בדקתי וכתוב שיש מלא פורטים חסומים

עכשיו... אם לא פועל פיירוול הפורטים יכולים להיות חסומים רק ע"י ספקית האינטרנט? או שאולי זה הרווטר?

פורסם

דבר ראשון-לקליינטים של ביטורנט אני חושב שצריך STATIC IP לפי הניסיון שלי(לפחות ככה זה ב AZUREUS) ואז 5אתה פותח את הפורטים הרצויים דרך הראוטר ב PORT FORWARDING לפי ה STATIC IP שאתה יוצר.

STATIC IP באזוראוס? איפה? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים