עבור לתוכן

איך לשים את כל האייקונים שמורידים ביחד..

Featured Replies

פורסם

נגיד כשעושים מאפיינים ושינוי סמל זה יראה לך מלא מלא אפשרויות עם מלא תמונות

אבל אם אני עושה עיון ובוחר את התקייה עם האייקונים שהורדתי זה מראה לי כל תמונה בנפרד וכל פעם צריך לבחור מחדש

השאלה איך לסדר את זה שזה יהיה נורמלי וירא הלי את כל התמונות שיש בתיקייה ביחד.. (כמו באייקונים של ווינדוס)

כאילו ואז כל תמונה שאני מוסיף אני יוכל לראות אותה ביחד עם כל התמונות האחרות שהוספתי ולא בנפרד

פורסם

האייקונים של ווינדוס לא נמצאים בתיקייה אחת, אלא בקובץ אחד (קובץ בשם shell32.dll).

קבצי DLL ו-EXE מכילים בתוכם embedded resources, שהם למעשה כל מיני תכנים שהתוכנה משתמשת בהם (כגון טקסטים, תמונות, צלילים ואייקונים).

כשאתה בוחר סמל עבור תיקייה/קיצור דרך, אז אתה יכול לבחור גם מתוך קבצי ico וגם מתוך DLL/EXE, כשבמקרה הזה הוינדוס מחפש את כל האייקונים שבתוך הקובץ. כברירת מחדל, הוינדוס מסתכל בתוך shell32.dll.

מה שאתה צריך הוא דרך לאגד את כל האייקונים לתוך קובץ אחד (אני לא ממש בטוח איך....)

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יודע איך..?

פורסם

תחפש איזו תוכנה שנקראת EXE creator או משהו בסגנון. בכל אופן גם אחרי שתכניס את כולם לקובץ תצטרך לקבוע שבתור ברירת מחדל הוינדוס יחפש אייקונים מהקובץ הזה ולא המקורי, נראה לי צריך לשנות משהו ברג'יסטרי, אתה בטוח שאתה רוצה להתחיל להסתבך רק בשביל זה?

פורסם

יש תוכנות עם חבילות איקונים מוכנות שמחליפות לך את כל האייקונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים