עבור לתוכן

מחשב עד 5000 .תראו הודעה אחרונה זה חשוב לי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איפה אני ימצא לא מקורי.וגם המקורי ברור שיקחו כסף כולם. נגיד אני יקח תמארז של ה370 שח ותתנו לי ספק משהו ב250 שח

• תגובות 34
  • צפיות 1.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא הפורום לדבר על דברים לא חוקיים.

פורסם

אם אתה כל כך לחוץ על מארז יותר טוב תרד מקסימום בכרטיס מסך ל1950 פרו

לא הייתי ממליץ לרדת בספק...

ואני חושב שיקחו לך על הוינדוס 500 שקל.לך לחנות תדבר איתם על זה שאתה קונה מחשב ב 5000 אולי יעשו לך עסקה על הווינדוס אם אתה כל כך סגור על רשיון שלו.

פורסם

הייתי מהמר על זה שדיי מיותר לקנות וינדוס XP שעוד חודש +- תצא הויסטה.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא רוצה לקנות וונדוס. אני רוצה שרק ישימו לי זה עולה משהו כמו 150 200 גג.

פורסם

אין לך ברירה אחרת חוץ מלשאול.

פורסם
  • מחבר

מחר אני ישאל בחנות. חחחחחח בכלל לא יודע למה עלה לך בראש שאני רוצה לקנות. סך הכל רוצה שישימו לי בלי לקנות את הדיסק שעולה 500 שח. אז אתה אומר לא לרדת מהספק הזה.........? אין משהו טיפה יותר חלשלשששששששש שעולה יותר זול?

פורסם

יש את הHEC 400TR-T בספק אם KSP יוכלו להזמין לך אותו, תשאל הוא אמור להחזיק את המערכת אבל יהיה פחות טוב לשדרוג עתידי.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקחת תספק שאתה נתנה.אבל המארז די מכוער וגם יצא לך 5150 שח .כמה הספק עולה זה שאמרת שאני ישאל בחנות אם יכולים להזמין אותו?

פורסם
  • מחבר

בסדר ישאל מחר תודה. תגיד יש אפילו מצב שישימו לי תוונדוס בלי כסף? כחלק מכל החבילה?יש לזה מצב

פורסם

אני רוצה לקחת תספק שאתה נתנה.אבל המארז די מכוער וגם יצא לך 5150 שח .כמה הספק עולה זה שאמרת שאני ישאל בחנות אם יכולים להזמין אותו?

המארז הזה לא כזה מכוער...

וזה מארז זול יחסית, טוב ואיכותי.

אני עדיין חושב שאם אתה לא רוצה לחרוג מהתקציב אז עדיף לך לקחת את ה-HEC.

פורסם
  • מחבר

מה טוב בוא יותר מאלה שעולים 160 שח?

פורסם

בנוי כמו שצריך, מאוורר כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

כמה מאוורירים יש בו. והוא גדול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים