פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים שלום לכולם יש לי P180 וליברטי 500 , עכשיו במארז הזה מתקינים את הספק למטה והליברטי כמו שהוא אמור להיות (מזהים לפי הכיתוב עליו) אמור להיות מורכב כשהמאוורר מופנה כלפי מטה וזה נראה קצת לא בסדר שהאוויר עף לתחתית, מישהו ביצע הרכבה עם חלקים אלו או יודע כיצד זה אמור להיות והאם זה משפיע שהמאוורר מופנה כלפי התחתית שהיא כלכך צמודה אליו? תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים עד כמה שאני זוכר כל החלק התחתון של המארז הוא יחידה נפרדת, ואם כך אך אין דרך אחרת אלא להתקין את המעבד עם המאוורר למטהאני גם תוהה לגבי זה, הרי רוב הספקים באים עם מאווררים למטה, ויש מעט מאוד מקום בין המאוורר לתחתית המארזאולי יש גם אפשרות להתקין את הספק בחלק העליון כמו רוב המארזים?כפי שאתה תראה פה, נראה שלא צריכה להיות בעיה כאשר הספק מותקן למטה: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/antec/p180/page4.htmהאם יש לך את המארז בצבע שחור?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר לא עוד לא ניסיתי להרכיב אבל רואים שהמאוורר אמור להיות למטה (למרות שנראה לי אפשר הפוך) אני פשוט מפחד שזה לא יזיק ולא יש לי את הכסוף לא השחור (למרות ששניהם די אותו דבר רק מהדורות שונות )
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים התקנה של הספק "הפוך" לא צריכה להביא לפגיעה בשום דבר...(גם לא בסירקולציה)..
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר כן צודק זה לא אמור להזיק אבל עדיין מעניין אותי איך אנשים עם מערכת דומה הרכיבו את זה, יש כאן כאלה? (לא כלכך משנה הספק רק איך המאוורר מופנה) יכול להיות זה משפיע איכשהו על הסירקולציה הנכונה ולפי מה שראיתי מתקינים את הספק כרגיל גם אם המאוור מופנה כלפי מטה בדגם.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים המאוורר אמור להיות בחלק התחתון של הספק...אבל בחלק העליון של המארז (בתקן ATX)....ככה שאם את המתקין אותו בתחתית המארז המאוורר מופנה לריצפת המארז...(תקן BTX)...ובכללי הפיכת הספק אמורה לתרום יותר לסירקולציה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.