פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים כתבתי קטע קוד שמגריל 5 מספרים אקראיים.הבעייה היא שבכל פעם הוא מגריל את אותם מספרים. static void RandomNumbers() { Random rnd = new Random(); int i; for (i = 1; i <= 5; i++) { Console.Write("{0} ",(rnd.Next(1,49))); } Console.WriteLine(); }איזו פקודה אני צריך להוסיף כדי לסדר את זה?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים בC++ צריך להריץ פונ שנקראת srand (seed יעני) בתחילת התוכנית.אני לא מכיר כל כך את הRandom שנמצא בC#, אך תבדוק אם אתה יכול להכניס איזשהו מספר בCTOR שלו או להשתמש במתודה rnd.seed או משהו בסגנון.בדרך כלל שולחים ל- srand את time(NULL), כלומר, את מספר השניות שעברו מאז 1970.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים המצב המדובר קורה בדי-באג.כאשר תייצא את התוכנה היא לא אמורה לעשות את זה.זה דבר ידוע ב #C
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר תמלא לוטומט וזהו ולסמוך על מפעל הפיס??המצב המדובר קורה בדי-באג.כאשר תייצא את התוכנה היא לא אמורה לעשות את זה.עוד לא הספקתי לבדוק את זה כי בסוף שיניתי קצת את הקוד:static void Main(string[] args) { Random rnd = new Random(); for (int i = 0; i < 5; i++) { Do(rnd); Console.WriteLine(""); } Console.ReadLine(); } static void Do(Random rnd) { for (int i = 0; i < 5; i++) { Console.Write(rnd.Next(50)+","); } }
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אתה לא צריך לשלוח פרמטר של RANDOM.... זה בזבוז..אתה יכול להשאיר את ה DO בלי שום פרמטר... כי אפשר להשתמש עם הRND מה MAIN
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר אתה יכול להשאיר את ה DO בלי שום פרמטר... כי אפשר להשתמש עם הRND מה MAINאבל בתוך ה"DO" רשמתי:Console.Write(rnd.Next(50)+",");למה אני משנה את זה?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים ואללה עברה שנה וחצי מאז שהתמשתי בRANDOM בC# אבל מה שאתה צריך לעשות זה למיטב זכרוני משהו עם Random.next() מה רע בMSDN? עריכה: אהה טעות, לא שמתי לב שעשית את זה.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים כל מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר את ה RND מחוץ לMAIN ולשים אותו ברמת ה CLASS ואז תוכל להשתמש בו בכל מקום.פשוט תכנון נכון של התוכנה שלך...ככה תוכל להשתמש ב RANDOM בכל הקלאס הזה class Program { static Random rnd = new Random(); static void Main(string[] args) { } }
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.