עבור לתוכן

יש אולי איזו תוכנה שמונעת מאח שלי להתמכר למייפל סטורי הזה?

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

שמעו לי בעיות עם אח שלי הקטן. הוא כל יום 6-7 שעות משחק על המייפלסטורי הזה - ובכך הורס לי את האינטרנט, הורס לעצמו את העיניים, מנפח את חשבון החשמל ובכך שם שין על כולם ומעצבן את כולם. בנוסף לכך שזה אחד המשחקים היותר מטומטמים שראיתי. אני גם בדיבורים וגם באלימות לא מצליח לפתור את הבעיה. אם אני אמחק לו את המשחק, הוא ימחק לי קבצים. אז אפשר להגן עליהם באמצעות סיסמא, אבל בכל זאת חשבתי על דרך יצירתית יותר - תוכנה שתספור 3 שעות על המשחק הזה - ומיד תכבה את המחשב. התוכנה תדאג לכך שבמהלך כל היום המייפל לא יפעל - ורק ביום שלמחרת, כשהוא יפעיל שוב את המשחק, היא תתחיל שוב לספור 3 שעות...

א) יש תוכנה כזאת?

ב) איזו תוכנה טובה ופשוטה להגנה באמצעות סיסמא על קבצים יש?

תודה!

פורסם

אחוות אחים :aktion031:

אני מכיר רק את תוכנת ההידברות.אם לא עוזר אז ניכנסת לפעולה תוכנית מגירה בשם אגרוף.כמובן שיש דרכים מרובות לחבל במשחק המדובר אך אמרת שלא זו הכוונה.

פורסם

יש לך XPאם כן מה הבעיה תעשה לו משתמש מוגבל ולך תעשה סיסמא ותעשה שכל הקבצים שלך יהיו פרטיים , אבל יש בעיה עם קבצים בכוננים עצמם זה יגן לך על המסמכים ולא על כוננים , אבל אני זוכר שפעם מצאתי תוכנה שכשאתה רוצה להיכנס לכונן אתה צריך להקיש סיסמא , קיצר לבן דוד שלי הייתה אותה בעיה בסוף קנו עוד מחשב :lol::xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול גם למחוק לו קובץ אחד מהמשחק ככה שהמשחק לא יפעל יותר(וכשהוא מתעצבן אז אפשר להגיד היה וירוס).

או שתתן לו משתמש מוגבל ואתה יכול להגביל את השעות שבהם המשתמש הזה יוכל להישתמש במחשב לפי המדריך הזה:

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=197213&TypeID=1&sid=127

זה נמצא שם בשאלה שנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים