עבור לתוכן

האם כדי לשדרג את המחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב כבר שנה וחצי, האם כדי לי לשדרג את המחשב או לשרוד איתו עוד שנה ורק אז להחליף?

פורסם

לא הבנתי למה אתה שוקל להחליף, מחשב סביר לכל הדעות, ולשאלתך לא אמורה להיות בעיה לסחוב אותי עוד שנה.

אם תרצה בהמשך ויסטה רק תשדרג זכרונות וסגור עניין.

פורסם
  • מחבר

לא משחקים... שזהו היעוד העיקרי שלו. לדוגמא: מקרטע ב- farcry על מינימום פירוט ועם רזולוציה של 1024x768... כבר לא כל כך סביר

פורסם

קודם תפרסם את המפרט שלך ומה התקציב שלך והשימושים ואז תוכל לקבל תשובה רצינית

פורסם

כעיקרון שידרוג זיכרון אמור לספק אותך בשנה הקרובה כי עם המעבד אין סה"כ בעיה ואת הכרטיס אפשר לסבול עוד קצת אבל אם אפשר אז כדאי לשקול אפשרות לשידרוג זמני.

פורסם

אני מבין שהיעוד העיקרי שו זה למשחקים? ומשחקים חדשים וטובים?

אם הוא לא מריץ את FarCry על מינימום אז בטח היו לך בעיות להריץ את רוב המשחקים שיצאו בזמן האחרון?

החומרה עצמה די ישנה, בשביל משחקים איכותיים

מחשב למשחקים עולה הרבה כסף, משום שמשחקים דורשים חומרה רצינית, ובדרך כלל הכי חדשה (להריץ משחקים על איכות מקסימלית ובפריימים סבירים), ולכן מחשב כזה יעלה לא מעט כסף

אם זה היעד אז כן בהחלט הגיע הזמן לשדרג, כאשר כרטיסי ה DX10 הגיעו - זה העתיד, לדעתי אין טעם לא לקנות אחד כרגע, אלא אם כן יש לך כרטיס מסך סביר ואתה יכול לחכות על הדור השני של כרטיסי מסך תומכי ה DX10

אם תחליט לשדרג (סביר להניח שתצטרך לשדרג את כל החלקים, זאת אומרת הכל חדש) אז תרשום תקציב

פורסם

אתה קצת חופר וקצת נסחף מדי.

מה בדיוק רע במעבד?! זה לא הוא שמגביל במשחקים זה בטוח אז אם לא קונים חדש שידרוג זיכרון ואולי כרטיס מסך יספיקו.

סה"כ ניתן להבין שהוא לא בדיוק דורש רזולוציות הכי גבוהות...

פורסם

אני מבין שהוא מדבר על משחקים חדשים, וברור שהוא לא יכול להריץ משחקים אחרונים אפילו ברזולוציה נמוכה יחסית ובאיכות סבירה

אני משער שיש לו לוח אם תומך AGP, לכן אם משדרגים אז למה לא ללכת על PCI-E? בקרוב AGP לא יהיה (לפחות עד הפעם הבאה שהוא ישדרג - עוד כמה שנים), ואם יהיה לו לוח תומך PCI-E אז הוא יהיה מוכן לשדרוגים בעתיד

בהנחה שהוא ילך על ה 8800 וירצה DX10, מעבד C2D יהיה נחוץ בשביל שהכרטיס מסך הזה ינוצל כמו שצריך, וכמובן לוח אם תומך PCI-E

אם לא, אז אני מניח שיהיה אפשר להישאר עם המעבד הזה, ואם הלוח הזה

מה שרשמתי כמובן זה שדרוג כמו שצריך, להיות מוכן לעת הקרבה

בהחלט חסר מידע בשביל להמליץ...

פורסם

השדרוג לא חייב להיות משמעותי ברמה כזו שהוא יבוא על חשבון המחשב...

הרחבת זיכרון + מכירה של הכרטיס מסך ב300 ש"ח וקניית משומש מתקדם יותר, נניח 6600GT בעוד 200 ש"ח.

לא כ"כ משמעותי.

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי agpx8 ואפשר לראות את שאר המפרט בצד

פורסם

6600GT - אני בספק אם הוא יספיק למשחקים האחרונים שיצאו על פירוט גבוה, שלא לדבר על המשחקים הקרובים שעמדים לצאת

שוב חסר מידע מפותח הדיון

פורסם

אני מבין שהוא מדבר על משחקים חדשים, וברור שהוא לא יכול להריץ משחקים אחרונים אפילו ברזולוציה נמוכה יחסית ובאיכות סבירה

אני משער שיש לו לוח אם תומך AGP, לכן אם משדרגים אז למה לא ללכת על PCI-E? בקרוב AGP לא יהיה (לפחות עד הפעם הבאה שהוא ישדרג - עוד כמה שנים), ואם יהיה לו לוח תומך PCI-E אז הוא יהיה מוכן לשדרוגים בעתיד

בהנחה שהוא ילך על ה 8800 וירצה DX10, מעבד C2D יהיה נחוץ בשביל שהכרטיס מסך הזה ינוצל כמו שצריך, וכמובן לוח אם תומך PCI-E

אם לא, אז אני מניח שיהיה אפשר להישאר עם המעבד הזה, ואם הלוח הזה

מה שרשמתי כמובן זה שדרוג כמו שצריך, להיות מוכן לעת הקרבה

בהחלט חסר מידע בשביל להמליץ...

פיייי נסחפת.... אין טעם לשדרג לוח אם שיובל לשדרוג מעבדת כ.מסך ושכרונות....

אם הוא רוצה לשדרג שיוסיף זיכרון יקנה כרטיס מסך סביר מהדור הישן ושיראה איך הוא מסתדר עם זה.....

במקומו לא הייתי משדרג (אולי רק מוסיף זכרונות ל 1GB כדי שהמחשב ירוץ יותר מהר) הייתי קונה עוד שנה מחשב חדש....

אני לא רואה שום סיבה להחליף לוח אם

6600GT לא יריץ משחקים על מקסימום אבל יכול לסחוב איתו שנה....

פורסם

כן אבל פותח הדיון לא סיפק מספיק מידע

אם הוא רוצה להיות מוכן לעתיד אז מה שרשמתי זו הדרך ללכת

אולי הוא לא מחפש מחשב שיסחוב לעוד שנה, אולי הוא רוצה מחשב מעולה? אין טעם לשער לפני מידע נוסף...

פורסם

אף אחד לא דיבר על מקסימום וזה די ברור ש6600GT לא מסוגל לזה.

ניתן להבין ממה שהוא אמר שאין לו שאיפות בינתיים לרזולוציות אימתניות...

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני אשדרג לגיגה זכרון וזהו... את שאר הכסף אני אחסוך למחשב חדש, שאותו אני אבנה כמובן בhwzone :hat:

תודה לכל העוזרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים