עבור לתוכן

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שניתן להגדיר שהמשחק לא יעבוד על SM3, והוא יכנס לבעלי SM2

איך אני עושה את זה?

יש לי את הכרטיס

X800GTO2 והמשחק לא נכנס לי. :'(

מה אני עושה?

• תגובות 189
  • צפיות 21.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הHDR עבוד אצלי וזה בטוח ובקשר לAA נראה לי שגם עובד.

בקשר לצליל של הנשק אין לי ת'בעיה, תבדוק ת'הגדרות הסאונד של המשחק כי לי זה לא קרה ועובד מצויין ב5.1.

ובקשר לצלליות אתה צודק יש להם קצת בעיות וכעיקרון קרה לי עוד באג אחד בAI באחד מטורריסטים משום מה ישב כאילו בעונש :| התחבא ולא ירה ולא כלום אפילו הלכתי והייתי מולו כי רציתי לתת בו HS עם הפיסטול ועדין הוא לא זז ולא ירה :| כאילו תקוע כזה....

ד"א יש לי איזה באג אחרי הפאץ' שלפעמים שאני מפעיל ת'משחק יש לי שגיאה של שלח/אל תשלח....

[ltr]it's not HDR, it's just bloom, there's no variable exposure. and there's no AA just the blur, which blurs everything and makes it look a bit smoother but it doesn't do AA.

and the thing with the sound, is a bug and it's not frequent, but it happens, you can fix it by dropping the weapon and picking it up again.[/ltr]

פורסם

The game does use Bloom instead of HDR you can see it by the excessive light on everything that doesnt change when you look at it (bloom is prerendered as opossed to HDR that is calculated per scene)

The game definitlly could use more optimization, seems like they just ported it straight to pc without optimizing which wouldnt suprise me, this is lazy ubisoft after all

I can only run the game decently on low shadows setting and 1024x768 with no filters between 30-50 FPS judging by the first level of the game

The graphics arent spectacular at all, although it is a shader intensive game it should run alot faster on some highend pcs

including mine

Thers far too few graphical options to change options that could help fix this unomptimized mess like texture quality, model quality, various lighting effects ,lod, shader quality etc

Im really losing respect for ubisoft with theyre latest releases..

On the upside the gameplay does seem to be very good , too bad the crappy optimization takes away from it

פורסם

[ltr]disable shadows all together (set it to very low) and it will run much much better, if you still want a slightly higher FPS change blur to medium (no quality loss, but gives a noticeable performance gain).[/ltr]

פורסם

העלתי תמונה יפה שלי מתוך המשחק והכל על הכי גבוה

באסה שAA כנראה לא פעיל ממש למה יש :nixweiss: HDR

4616795_untitled.JPG

פורסם

שלום.

קודם כל אני רוצה לדעת אם המשחק יעבוד בצורה חלקה על המחשב שלי:

3.2 GHZ,

1 ג'יגה זיכרון פנימי ו - X1800XT, 512 MB?

יש לי צוואר בקבוק בגלל המעבד שהוא יחסית בינוני ואני מוציא בתוכנת ביצועים 7100.

יעבוד לי עם הפאץ על ההגדרות המקסימליות בצורה טובה? נטולת תקיעות?

עוד משהו, אשמח אם מישהו ישלח קישור לפאץ שמתקן כמה דברים ומעלה בעצם את מספר ה - FPS, לא?

ועוד משהו, האם יש עלילה למשחק הזה והאם זה המשחק הראשון בסידרה הזאת או לא?

תודה מראש.

פורסם

משחק פצצתי אין מה להגיד

אהבתי ששמו דם כמו שצריך סוף סוף

ואיך אני יכול לשחק על 1024X1280 בלי הפאץ?

משחק בכלל לא כבד

עובד לי חלק והכל על הכי גבוה..

וגם בדרייברים שמתי AF16 AA8

יש לך את המעבד X2 3600 AM2, מעבד הליבה-כפולה הכי משתלם היום בשוק.

טוב לדעת שהוא נותן לך ביצועים טובים במשחקים כבדים, כי אנשים פה נעולים על E6300 לבסוף יוצא סתם מעבד יקר.

יש פה מישהו בת'רד הזה עם E6600 ומקבל חרא של ביצועים :kopfpatsch:.

אנשים תשקיעו בכרטיס המסך וזכרון RAM, חבל לזרוק את הכסף על C2D במחיר למעלה מ-1000 ש"ח, X2 3600 מספיק בהחלט.

פורסם

אולי כבר ענו על השאלה שלי אבל אני לא אעבור 12 דפים כדי לראות,

האם המשחק הוא בסגנון כל שאר המשחקים הקודמים של TOM CLANCY? [סטייל התגנבות..] או שפה יש קצת משימות במקומות פתוחים סטייל MAX PAYNE?

-ג'ו

פורסם

[ltr]it's tactical action. watch the videos on youtube...[/ltr]

פורסם

אולי כבר ענו על השאלה שלי אבל אני לא אעבור 12 דפים כדי לראות,

האם המשחק הוא בסגנון כל שאר המשחקים הקודמים של TOM CLANCY? [סטייל התגנבות..] או שפה יש קצת משימות במקומות פתוחים סטייל MAX PAYNE?

-ג'ו

זה משחק אקשן נטו!

רק רצים ויורים אקשן מעולה ממש

שלבים יפים מאוד,גראפיקה יפה!

ולurib

באמת זה מעבד מעולה 3600X2 מריץ הכל בלי בעיות,משחקיםבמיוחד

הטעינות מהירות,זה נראה לי מנוע מציוון האנריל3 הזה,קל יחסית ועובד חלק עם גראפיקה יפה

פורסם

זה לא כלכך רצים ויורים ...

צריך לחשוב קצת

פורסם

לא יודע לגבי המשחק הזה אבל הכותרים הקודמים של RAINBOW היו הכי טקטיים שיש .

מי שרץ ויורה לא הבין את המשחק כנראה

פורסם

בדיוק, כל המשחקים הקודמים היו בעיקר התגנבויות, מעקבים למיניהם ו"פריצה" אבל בעזרת כל מיני מכשירים [לא בעזרת רימון או רובה או הרגל שלך לדוגמא כמו בפר קריי xD ], קיוויתי שהפעם יהיה קצת יותר אקשן, אני לא אוהב לחכות בפינות עד שהאוייבים שלי יהיו רחוקים, אני אוהב לרוץ עליהם ולשבור להם עצמות ס__ס מה אתם אומרים? יש לי סיכוי להנות מהAI המעולה של המשחק וגם לקבל קצת אקשן?

-ג'ו

פורסם

זה משחק אקשן נטו!

רק רצים ויורים אקשן מעולה ממש

שלבים יפים מאוד,גראפיקה יפה!

ולurib

באמת זה מעבד מעולה 3600X2 מריץ הכל בלי בעיות,משחקיםבמיוחד

הטעינות מהירות,זה נראה לי מנוע מציוון האנריל3 הזה,קל יחסית ועובד חלק עם גראפיקה יפה

נסה לרוץ ולירות על Realistic

:lol:

פורסם

נסה לרוץ ולירות על Realistic

:lol:

אני משחק על נורמל באמת..

אני ישחק גם אחר כך בריאליסטיק

אבל בכללי אין יותר מידיי מה לחשוב,תופסים מחסה כל פעם ויורים

הסנפלינגים ממש אהבתי אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים