עבור לתוכן

אנטי וירוס עם כמה רשיונות

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

פורסם

שלום לך yoavsc:

גם אני מחובר לרשת של 2 מחשבים, לי יש את AVG ולשני אין.

כל עוד למחשב שאליו מחובר הנתב יש אנטי וירוס השני לא חייב.

כנ''ל לגבי פיירוול אבל עדיף שלשני המחשבים יהיה פיירוול, תתנסה בפיירוול החינמי של-Zone Alarm

בתודה!

פורסם

חובה אנטיוירוס מעודכן בכל מחשב בימינו.

פורסם

יש, אבל לא נראה לי שמוכרים רשיונות כאלו לאנשים פרטיים. רק לארגונים גדולים שזקוקים לפחות לכמה עשרות רשיונות.

פורסם

חובה אנטיוירוס מעודכן בכל מחשב בימינו.

מה אתה אומר? יש לי 6 מחשבים בבית עובדים על רשת אחת גדולה [שמתפצלת לכמה נתבים] ולאף אחד מהם אין AV, חוץ מאחד, ולראוטר שלי יש BUILT IN FIREWALL והגנה מפני תולעים וכו', והכל עובד יופי, אז כנראה שבימינו כבר יש תחלופה לתוכנה הנוראית הזו שנקראת AV, שתופסת מי -יודע - כמה ממשאבי המחשב שגם ככה אנחנו מבזבזים עליו אלפי שקלים כדי שיעבוד כמו שצריך....

בקיצור, אנטיוירוס לא כזה חובה.

-ג'ו

פורסם

שמע, אם המחשב לא מופעל ע"י חרמנים שרואים פורנו עם בע"ח כל היום ויודעים לאיזה אתרים להיכנס ולאיזה לא - בדרך כלל אין בעיה.

פורסם

כל עוד למחשב שאליו מחובר הנתב יש אנטי וירוס השני לא חייב.

שים לב איזו שטות אמרת עכשיו

כשיש לך נתב, אז אין כזה דבר "מחשב ראשי"

כל המחשבים הם לקוחות של הנתב והוא זה שמחלק להם את החיבור לאינטרנט

ואם יש לך אנטי וירוס על מחשב אחד, זה לא אומר שהאנטי וירוס הזה מגן על המחשב השני שלך

אישית אני לא משתמש באנטי וירוס, כי אני לא חושב שיש לי בזה צורך

אבל הרבה אנשים צריכים , ובוא נאמר, טוב שיש להם

פותח הת'רד, אני אומר, תנסה להתקשר למוקד שירות של האנטי וירוס שאתה מעוניין בו, או לברר איתם במייל,

האם יש הנחה במידה ורוכשים מספר רשיונות למחשבים ברשת הביתית שלך

ממליץ שתנסה את קספרסקי, ותתרחק מנורטון כמו מאש.

פורסם

נורטון הוא באמת AV גרוע. כרגע אני משתמש בקספרסקי, אבל זה כי יש לי רשיון חינם ל3 חודשים שקיבלתי עם הלוח אם. על הלפטופ יש לי nod32.

פורסם

ממליץ שתנסה את קספרסקי, ותתרחק מנורטון כמו מאש.

באמת תתרחק מנורטון כמה שיותר רחוק.

ולך על קספרסקי או NOD 32, שניהם מעולים!

פורסם

מה אתה אומר? יש לי 6 מחשבים בבית עובדים על רשת אחת גדולה [שמתפצלת לכמה נתבים] ולאף אחד מהם אין AV, חוץ מאחד, ולראוטר שלי יש BUILT IN FIREWALL והגנה מפני תולעים וכו', והכל עובד יופי, אז כנראה שבימינו כבר יש תחלופה לתוכנה הנוראית הזו שנקראת AV, שתופסת מי -יודע - כמה ממשאבי המחשב שגם ככה אנחנו מבזבזים עליו אלפי שקלים כדי שיעבוד כמו שצריך....

אה, כן? ומה מציל את אותם מחשבים אם הם הולכים לפתוח שם איזה DOC מאימייל שיכיל וירוס בחודש הקרוב עד שמיקרוסופט תוציא טלאי ל-zero day exploit החדש שמתרוצץ וכבר מנוצל?

מי שנזהר מאוד מאוד, ובר מזל גדול גדול, אכן לא צריך אנטי-וירוס. כל השאר (קריא כל בני ישראל מינוס ג'ו וששת גאוניו החשדניים) צריכים אנטי-וירוס.

אנטי-וירוס צריך להציל אותך על מחשב אחד בלבד פעם בחמש שנים כדי להוכיח את שימושו... אותי הוא מציל פעם בכמה חודשים ואני לא גולש באתרי פורנו ואני מבין באבטחה יותר מ-99% מהאנשים... למי שלא זוכר zero day exploits בדפדפן נוצלו לאחרונה לא רק ע"י אתרי פורנו אלא ע"י פריצה מסיבית של מערכות פורומים מכובדות וכמובן כל תוכנה שלא שילמת עליה יכולה להכיל איזה מתנה קטנה... חובבי קראקים יגידו לך שהיום מאוד מסוכן להיות פיראט... וכידוע לכולנו, 99% מבני ישראל הם כמובן פיראטים ברמה זו או אחרת.

אה, וכמובן, גם אני כמו Kidney_stonE פשוט לא קולט את הגאוניות של הרצת אנטי-וירוס על מחשב אחד בלבד מתוך רשת. כנראה זה איזשהו trend חדש שאיזה גאון ישראלי התחיל. אתם חייבים להראות לי לינק למומחה אבטחה בודד בכל היקום שאומר שיש טעם בגישה הזו. אבל בואו אני אחסוך לכם את הסרקאזם - אתם עושים שטות וחמור מזאת - יש לכם false sense of security שזה חמור אלף מונים מלא להריץ שום אנטי-וירוס אך להיות מודע היטב לכל הסיכונים. פשוט משתמע ממעשיכם שאין לכם מושג קלוש איך חוטפים malware בימינו...

פורסם

קצת סטיתם מהנושא.

בכל מקרה לפותח הדיון,יש אין ספור תחליפים חינמים נהדרים לנורטון.

אני כרגע אישית עם Antivir שהוא חינמי לחלוטין וצורך בקושי 1mb זיכרון פנימי כשהוא עובד ברקע.

פשוט תתקין לכל מחשב ונגמר הסיפור.

פורסם

^ נכון מאוד.

פשוט תתקין על השני AV חינמי.

AVG, AntiVIR, Avast.

יש גם AOL Active Virus Shield שהוא כמו הקספרסקי רק ללא ה-Proactive defense וה-Web Antivirus.

מתעדכן עם החתימות של קספרסקי וחינם לשנה.

פורסם

כשיש לך נתב, אז אין כזה דבר "מחשב ראשי"

אל תשחק ראש קטן בנאדם, אתה יודע שהוא התכוון לSWITCH שבו נדרש מחשב אחד לתפקד בHOST, ודרכו עוברת כל התעבורה, ולא לROUTER.

-ג'ו

פורסם

בלי להעליב אותו, אני בטוח שהוא התכוון לנתב, הוא כתב נתב והתכוון לנתב

לא משחק ראש קטן, אם כבר, זה אהת שסתם "מנפח" דברים שלא לצורך.

אם הוא היה מתכוון ל ICS הוא היה כותב ICS, וגם שם לא כל אנטי וירוס שתתקין

יוכל לנטר את תעבורת הנתונים (מבחינת ניתוח פאקטים שנשלחים למחשבים הקליינטים) בצורה כזו שתגן עליהם מספיק.

למשל, אם הוא נכנס לאתר כלשהו מתוך המחשב הקליינט, ומוריד ממנו EXE מזיק, או הודעת דואר שמכילה וירוס

אז גם במצב כזה, זה שמותקן לו איזשהו אנטיוירוס על המחשב הראשי שלו, לא תמנע מהמחשב המשני לחטוף את הוירוס.

(זה כמובן תלוי באנטי וירוס, יש כאלה שכן מסוגלים לחסום גם כאלה סיכונים, לא מכיר אישית איזה)

פורסם

אנטי-וירוס שמנתח פאקטות TCP שזורמות בקו מיועדות ל-IP אחר, מצליחות איכשהו לחבר את ה-RAR שזורם במאות פאקטות שונות, פותחות אותו וסורקות את ה-DOC שבו? חחחחחחחחחח באיזה סרט אנחנו נמצאים כרגע אני רוצה לעשות ריקוד למצלמה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים