עבור לתוכן

תוכנת ציתות

Featured Replies

פורסם

ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להקליט שיחות הטלפון ישירות מהשקע בקיר אשר יחובר עם קו טלפון למחשבי? (מקו בזק)

תודה אנשים !

פורסם

זהו נושא דיי דיסקרטי ואני לא בטוח אם מותר לדבר עליו , אבל קראתי את החוקים ולא מצאתי שום דבר שנוגע לסוג זה של תוכנה או תהליך ...

הסבר קצר איך מורכב קו הטלפון

2 גידי נחושת - טלפון טיפש ( ללא העברת שלוחות וכ'ו בקיצור לטלפון הכי פשוט שיש לכם בבית )

4 גידי נחושת - לטלפון חכם (יודע להעביר בין שלוחות לחלק שיחות ועידה ולעשות עוד מלא פונקציות שמובנות על הטלפון

בוא נעבוד על הכבל עם ה 2 גידים כי זה הנפוץ וזה הבסיס

כבל דו גידי בשונה מכבל רשת וזה ההבדל המהותי ,זה שלא חשוב איך מחברים אותו ז"א יכול לבוא עכשיו איציק וסתם ככה באמצע הכבל לחבר חיבור של 2 גידים

ל 2 הגידים בקו הטלפון שלנו ובעצם להשתלט על קו הטלפון שלנו או להאזין לנו ...

חשוב לציין שכבל ה 2 גידים יחובר לשקע בנק' 2-3 בשקע עם אפשרות ל 4 יציאות ול 3-4 בשקע עם 6 יציאות ..

בקיצור לא חשוב איזה שקע אתם קונים רק תדאגו ש 2 הגידים יחוברו בנק' האמצעיות ..

אם אתה רוצה לבצע האזנה פשוטה וסמויה זאת הדרך הכי טובה .

אם אתה רוצה לבצע האזנה דיגיטלית כלומר דרך מחשב או הקלטה וכ'ו תאלץ להשתמש במודם כלשהו ...

לפתוח את החיוג שלו ולשים null שזה אומר כלום ! פשוט להכניס המון כאלו בשביל לפתוח את החיוג להרבה זמן ...

ככה אתה נכנס לקו .

בשביל לבצע הקלטה אתה תזדקק למס' תוכנות הקלטה פשוטות .. וכמובן לא לשכוח לסמן בווינדוס איפה שהסאונד שאתה אכן מקליט מה LINE IN או איפה שצריך ...

אם אינך בטוח מאיזו יציאה להקליט תנסה את כולם ...

בהצלחה !!

פורסם

צריך לרכוש רכיב חומרה למטרה, לדעתי. אפילו מודם voice מאפשר הקלטה רק כשהקו "פתוח" כלומר שאם נכנסת שיחה ממתינה לא יהיה אפשרי "לעבור קו" כי המחשב מקליט.

פורסם

אני חושב שראיתי מתאם כזה(משהו ממש קטן) שמעביר מכבל טל' לחיבור PL. תחפש בZAP.

פורסם

זהו נושא דיי דיסקרטי ואני לא בטוח אם מותר לדבר עליו , אבל קראתי את החוקים ולא מצאתי שום דבר שנוגע לסוג זה של תוכנה או תהליך ...

מותר לך להקליט שיחה שאתה אחד המשתתפים בה.

פורסם

לא חושב שהייתי קורא לזה "ציתות" במקרה שאחד הצדדים מודע להקלטה. קוראים לזה "הקלטת שיחה". אפשר "לצותת לקו" בצורה חוקית, במידה ואתה נניח אישה שחושדת שבעלה בוגד בה או שאתה בעל עסק ואז יש לך זכות להקליט כל שיחה במערכת הטלפונים שלך, בלי ליידע אף אחד - לפחות ממה שידוע לי. שיחות פרטיות תעשה בסלולרי בזמן העבודה.

פורסם
  • מחבר

אני אבל מעוניין לחבר כבל נוסף מהקו בקיר (יציאה) אל המחשב וע"י תוכנה די פשוטה רק לשמוע את ההתרחשות ולא משהו מסובך מכך.

פורסם

כמו שאמרתי , מודם ותוכנת הקלטה פשוטה ( אפילו זו של הווינדוס תתאים ... )

אך אתה צריך לשאול כאן איזה תווים להכניס על מנת להשאיר את החיבור פתוח ... ולהקליט ממנו

פורסם

הסבר קצר איך מורכב קו הטלפון

2 גידי נחושת - טלפון טיפש ( ללא העברת שלוחות וכ'ו בקיצור לטלפון הכי פשוט שיש לכם בבית )

4 גידי נחושת - לטלפון חכם (יודע להעביר בין שלוחות לחלק שיחות ועידה ולעשות עוד מלא פונקציות שמובנות על הטלפון

בוא נעבוד על הכבל עם ה 2 גידים כי זה הנפוץ וזה הבסיס

כבל דו גידי בשונה מכבל רשת וזה ההבדל המהותי ,זה שלא חשוב איך מחברים אותו ז"א יכול לבוא עכשיו איציק וסתם ככה באמצע הכבל לחבר חיבור של 2 גידים

ל 2 הגידים בקו הטלפון שלנו ובעצם להשתלט על קו הטלפון שלנו או להאזין לנו ...

חשוב לציין שכבל ה 2 גידים יחובר לשקע בנק' 2-3 בשקע עם אפשרות ל 4 יציאות ול 3-4 בשקע עם 6 יציאות ..

בקיצור לא חשוב איזה שקע אתם קונים רק תדאגו ש 2 הגידים יחוברו בנק' האמצעיות ..

אם אתה רוצה לבצע האזנה פשוטה וסמויה זאת הדרך הכי טובה .

אם אתה רוצה לבצע האזנה דיגיטלית כלומר דרך מחשב או הקלטה וכ'ו תאלץ להשתמש במודם כלשהו ...

לפתוח את החיוג שלו ולשים null שזה אומר כלום ! פשוט להכניס המון כאלו בשביל לפתוח את החיוג להרבה זמן ...

ככה אתה נכנס לקו .

בשביל לבצע הקלטה אתה תזדקק למס' תוכנות הקלטה פשוטות .. וכמובן לא לשכוח לסמן בווינדוס איפה שהסאונד שאתה אכן מקליט מה LINE IN או איפה שצריך ...

אם אינך בטוח מאיזו יציאה להקליט תנסה את כולם ...

בהצלחה !!

התקשרו מהשב"כ הם רוצים אותך אצלהם.... מה כל הבולשיט הזה? אני מקליט שיחות טלפון בלי שום בעיה.... תוכנה שיתופית שנקראת Advanced Call Recorder אפשר להוריד אותה מפה: http://software.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&view=download&path=0&id=2579&url=http://www.rayslab.com/acrecord.exe

פורסם

זה פשוט אתה צריך רק מודם 56k

אתה מחבר לקו הטלפון שבקיר.. עולה בערך 50 - 60ש"ח

ואני חושב שהתוכנה שזה מעליי נתן תעזור לך להקליט את השיחה וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים