פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים פאק! ואחרי שחשבתי שהוא כבר בטוח מת כמו DNF ז"ל.... תהנוhttp://www.gamershell.com/download_16832.shtmlותאריך היציאה הוא בחודש מרץ 2007.. אני מאוד מקווה שהפעם הם לא יאכזבו.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים את האמת אני מחכה למשחק הזה כבר יותר משנה וכל הזמן דחו אותו נראה לי משחק חבל על הזמן ! ... ומת לשחק בו .. תודה !באמת סרטון על הפנים
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים בשביל משחק שהיה אמור לצאת בזמנו של HL2 אני לא חושב שיש לו היום כל כך מה להציע, נראה לי שהוא יתגלה כמו עוד תואם Daikatana למי שזוכר.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים משחק לא חייב להיות עם גרפיקה CUTTING EDGE בשביל להיות מעניין ומושך. והרעיון של S.T.A.L.K.E.R מקורי.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אם אני זוכר נכון מה שהם אמרו פעם על המשחק זה שהאינטיליגנציה המלאכותית תיהיה טובה מאוד ודמויות במשחק ממש יעשו דברים של חיי היום יום שלהם, כמו לשרוד, לאכול משהו כזה
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים משחק לא חייב להיות עם גרפיקה CUTTING EDGE בשביל להיות מעניין ומושך. והרעיון של S.T.A.L.K.E.R מקורי.אתה יודע איזה מחשב מפלצתי צריך בשביל לרנדר את כל האזורים האלה בלי זמן טעינה אחד?
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים ואתה? לא ידעתי ששוחררו דרישות מינימליות למשחק(שלא יהיו מהגבוהות שראינו כי הוא די מיושן) וגם לא ידעתי שהסבירו בדיוק איך המנוע יעבוד ואיך יעבדו כל זמני הטעינה.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר במחשב שלי עברו כבר כמה וכמה גרסאות בטה ואלפא של המשחק. המשחק עבד חלק כמו חלום. והמחשב שלי יחסית צולע לסטנדרטים של היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.