עבור לתוכן

לייזר? אינפרט אדום? אופטי? מי המלך האמיתי? [חישנים בעכברים] ואיזה עכבר שווה קניה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אז כפי שהכותרת רומזת, הרי לכם עוד גיימר מבולבל שאיבד את הצפון בכל מה שקשור לחיישנים בעכברים.

קודם זרקנו את הגלגלת לפח כי יצא האופטי שלא דורש ניקוי וכו' ונחשב לממש מדויק [זה היה מזמן :lol:] אחרי זה יצא הלייזר [לא כל כך מזמן] שנחשב למלך הבלתי מעורער, ועכשיו -- חזרנו אחורה לאופטי וזרקנו את הלייזר לפח?[האינפרא אדום, לצורך העניין] מה הולך פה? עד לפני חודש לא שמעתי שום דבר רע על לייזר אלא רק דברים טובים, פתאום אחרי שRAZER הוציאו את הDEATH ADDER שלהם עם חיישן האינפרא אדום האופטי שלהם אני שומע רק דברים רעים על הלייזר [כמה שהוא לא מדוייק, כמה שהוא לא אמין, בלה בלה בלה], אז מה באמת קורה פה? להשאר עם הלוג'יטק אופטיק MICE שיש לי עכשיו שעלה לי איזה 100 שקל לפני מי יודע כמה שנים או להחליף ללייזר [כמו שתכננתי]?

מעבר לכך, עד היום שמעתי רק דברים מעולים על G5, והיום כשנכנסתי לטייל בפורום הזה [אני לא ממש מטייל ב"חמורה אחרת וציוד הקפי" יותר מידי] ראיתי נושא על הG5 ועל הרבה בעיות בו, ופתאום אני חושש שמא אולי העכבר לא באיכות שהוא אמור להיות? (בעיות לדוגמא שחיקת הקליקים השמאליים).

ואני בתור גיימר צריך עכבר שיעבוד לי את ה3-4 שנים לפחות [בעיקר כשזה עכבר שעולה לי 300+ ש"ח, כאשר עכבר אחר עובד לי פי שתיים מזה ועלה לי שליש]

אז עכשיו אני כבר ממש לא יודע מה לקנות, ותכננתי לקנות את הG5 בסוף החודש, מישהו מוכן לתת לי עצה?

תודה מראש,

-ג'ו

פורסם

יש לי g5 . עכבר מדהים, ממליץ בחום.

אין לי שום בעיות איתו, בהתחלה היה קשה להתרגל לגלגלת שהיא קצת קשה,חוץ מזה הוא עובד מעולה.

היתרון היחיד שאני רואה לליזר כרגע זה שהוא יכול לעבוד על יותר סוגים של משטחים. מבחינת דיוק והנאה במשחקים גם mx518 יעשה את העבודה מעולה.

תקנה את הג'י 5 ואל תדאג, הוא שווה את זה.

פורסם

האינפרה של razer זה עכבר מצויין וחדש שהחברה מנסה

הוא לא חזק כמו הלייזר שלהם

אני אוהב את razer ואחרי שהיו לי הרבה מאוד עכברים שלא שרדו איתי הרבה

יש רק עכבר אחד ששרד Razer Copperhead כבר שנה פלוס מינוס

ואני מרוצה מאוד אני משדרג לhabu שצריך להגיע!!!!

עכברי razer הם עכברי הגיימרים הכי טובים שיש בשוק לדעתי!!!!

פורסם
  • מחבר

לי אמרו בול ההפך ממה שהרגע אמרת פה:

האינפרה של razer זה עכבר מצויין וחדש שהחברה מנסה

הוא לא חזק כמו הלייזר שלהם

אני אוהב את razer ואחרי שהיו לי הרבה מאוד עכברים שלא שרדו איתי הרבה

יש רק עכבר אחד ששרד Razer Copperhead כבר שנה פלוס מינוס

ואני מרוצה מאוד אני משדרג לhabu שצריך להגיע!!!!

עכברי razer הם עכברי הגיימרים הכי טובים שיש בשוק לדעתי!!!!

אמרו לי שהלייזר ממש לא טוב והאינפרא הרבה יותר אמין ומדוייק :| איך זה מסתדר אני לא יודע, זה בדיוק מה שאני שואל..

-ג'ו

פורסם

יש לי את הG5 זה עכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם...

יש לי גם מקלדת של לוג'יטק שחורה והעכבר מאוד יפה משתלב על השולחן השחור שלי וזה ממש מזמין אותך לשבת ולהנות מהשילוב של הכול..

אבל לגבי העכבר:

עכבר מאוד נוח הציפוי שלו מאוד נעים למגע והרגליות שליו מאוד חלקות מבטיחות תזוזה חלקה ללא עצירות, המשקולות מוסיפות דיי הרבה.. אני מאוד אוהב את הגימיק הזה חחחח... וזהו.. עכבר חלומות...

פורסם

אם אתה מתכנן להשקיע כאלו סכומים על עכברים אני ממליץ על ה G7 הוא העכבר הכי טוב שקיים דיי יקר אבל שווה כל גרוש

אין בעיות של דיוק להיפך. הוא לא נתקע שום בעיות קליקים שום כלום

פורסם

אפשר לקנות את ה - GENIUS ERGO 525 שעולה 160 ש"ח מפנדה ומדויק כמו ה - G5 (יש לו 2000 DPI) ויש סקירות טובות עליו.

קשה לי להאמין שיש לו את אותו מנוע לייזר שלג'י5 ולקופרהד יש.

פורסם

יש לו כמו של ה G5.

פורסם

עוד עכבר מדויק וזול הוא ה - GIGABYTE GM-R04 שעולה 120 ש"ח ולו יש מנוע אופטי של 2000 DPI.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1617&products_id=14990&PHPSESSID=dc4062ced5dab6f038ee6e5039e392c8

יש גם את ה - GIGABYTE GM-R03 שעולה 130 ש"ח ויש לו מנוע ליזר עם 1600 DPI.

לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1617&products_id=14989

עוד עכבר טוב זה ה - SAMSUNG PLEOMAX SPM-9000 שעולה 139 ש"ח ומצויד במנוע ליזר עם 1600 DPI.

לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=793&scat=201&tcat=

מסקנה:

אין צורך לבזבז כסף על ה - G5 כשיש עכברים לא בהרבה פחות טובים, ומדויקים באותה מידה בחצי ואף שליש ממחירו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים