פורסם 2006 בדצמבר 819 שנים איזה קירור כדאי לי intel e6600ge force 7900 gsלא משהו מאוד איכותי ושאלה אם הגעתי לאיזו שהיא מהירות בoc היא נשמרת??(אני מחפש קירור זול)והשיאים של oc אפשריים רק עם קירור מיוחד (איזה ומה מחירו)
פורסם 2006 בדצמבר 819 שנים קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&disc=זול יחסית לאחרים הנותנים בערך את אותם הביצועיםאולי תעיף מבט באותו אתר לגבי קירור לכרטיס מסך, אם קיים זה הוא גם יהיה זול יחסית וסביר להניח שאיכותי, חברה טובה
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר תודה שנתת לי תשובה אבל יש לי עוד שאלה 1 אני ראיתי שיש באתר שיאים של OC ורמיתי לדעת איך זה יכול להיותשמישהו שיש לו P4 מגיע לשיאים יותר גבהים מאנשים עם E6700 נגיד ואקנה את המאוורר הזה אוכל להכפיל את הביצועים של המעבד??זה נראה טירוף איך הם עושים זאת?זה עולה להם הרבה כסף??
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים באיזה אתר ראית מה, שאני אראה על מה מדובראפשר לעשות OC עם חנקן נוזלי נדמה לי כדי להגיע לרמות גבוהות, אבל זה לא למשתמש הביתי...
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים זה תלוי בדגםאם ראית מאוורר אחר תבדוק את הביצועים שלו, או שתרשום אותו פההמאוורר Freezer 7 Pro הוא קירור טוב מאוד, בערך משתווה לזלמן 9700מעבדי הקורונה לא מתחממים כמו מעבדים ישנים יותר, ולכן במהירות סטוק עם הקירור הזה הטמפרטורטת יהיו סבירותאני לא מבין הרבה ב OC, אך אני מניח שתוכל לעשות OC מסויים ועדיין להיות בטווח הטמפרטורטת הבטוחותרצית קירור זול, והקירור הזה עם ביצועים טובים מאוד וגם זול יחסית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.