פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים דובי, ל-xbox כבר יצאו 2 אימולטורים המסוגלים להריץ HALO .. ואם אני לא טועה בזה זה מסתכם... אם זה היה באמת רווחי זה כבר מזמן היה מושלם. לצערינו זה לא רווחי, אבל זה בהחלט פרוייקט מעניין למתכנת המצוי. גם עניין הציבור והמתכנת באים בשיקול וכנראה שספציפית הקונסולה של מיקרוסופט לא מכילה מספיק כותרים ייחודיים לה, או שסתם מדובר בעניין אישי... אבל אפשר, וזה רק עניין של זמן עד לשלמות. כמה זמן? אולי מחר ואולי עוד שנתיים. אבל בוא נרד מזה, למרות שאנחנו לא יותר מדי גולשים מהנושא הקטע עם השלט נראה מעניין ... על הפנים לתפקוד שוטף על ה-desktop, אבל יכול להיות מעניין במשחקים.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים במשחקים של נינטנדו שיחקתי כבר לפני שנים במחשב... שמעת על אמולטורים ? יש כמעט לכל קונסולה קיימת אמולטור ל-PC *, מלבד הקונסולות החדשות לאותה תקופה.הסיבה העיקרית שקונסולות חדשות לא "הופכות" לאמולטורים היא שאמולטור+משחק דורשים יותר משאבים מאשר המשחק עצמו, ובדרך כלל הקונסולות שוות\חזקות מהמחשב כשהם רק יוצאות לשוק, כך שהמחשב לא יעמוד במשימה. (כמובן המחשב מהר מאוד מתפתח ומתעלה על עצמו...)בכל אופן, עם איך שה-Wii נראה עד עכשיו (או לפחות לפי מה שמדברים פה בפורום) לא נראה לי שיקח הרבה זמן עד שיוציאו אמולטור גם לזה.* http://www.emulator-zone.com/* http://www.zophar.net/windos.phtmlמומלץ להכנס לאתרי הבית של האמולטורים מאחר והלינקים לא תמיד מעודכנים.אני מכיר טוב מאוד אמולטורים ועדין מחכה לאמולטורים טובים לקוביה ולDS אבל אם לPS2 אין עדין אמולטור טוב ולי אישית נימאס לחכות וקניתי PS2 לפני כמה חודשים אז למה לחכות כל כך הרבה זמן לאמולטור של קונסולה חדשה?ציפ בטח יצא הרבה יותר מוקדם מאמולטור טוב ואני מעדיף לחכות לציפ טוב או דבר דומה ככה שגם מהמבט הישראלי יש סיבות ליקנות WII (בעתיד)והסיבה הגדולה ביותר שאני ממליץ היום לאנשים ליקנות 360 אם הם רוצים קונסולה זה הפריצה החלקית שיש לו
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים גולםאם אני ינסה לצרוב משחק של גיים קיוב על דיסק DVD וינסה להפעיל אותו בWIIאתה חושב שזה יזהה אני עובד עליו ותיהיה הגנה?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אם השלט יעבוד יפה למחשב אין כמעט סיבות יותר לקנות Wii.צודק wii בלי השלט שלה זה כמו גיימקיוב .
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים גולםאם אני ינסה לצרוב משחק של גיים קיוב על דיסק DVD וינסה להפעיל אותו בWIIאתה חושב שזה יזהה אני עובד עליו ותיהיה הגנה?אין לי מושג אבל קשה לי להאמין שזה יהיה כל כך פשוט אבל ביגלל שהWII מאוד דומה לקוביה בהרבה רכיבים אני מעריך שלא יקח יותר מידי זמן עד שיגיע ציפ טוב
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים זה לא יעבוד...מה שמבאס זה שה WIIלא מריץ משחקי גיימקיוב אירופאים ... יש את מריו סוקר שאנחנו עדיין נשחק לגיימקיוב...לא רואה את PES ממטר
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים יש את מריו סוקר שאנחנו עדיין נשחק לגיימקיוב...לא רואה את PES ממטר מריו סוקר?!
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים ^^^אשקרה!^^^השלט באמת שנראה בכלל לא נוח, אני חשבתי שהתזוזה יא אם ממש מזיזים את היד, ולא סתם מטים את שלט.זה גם היה ברור שזה יהיה געיל לשחק בשלט על מסך קטן וחובה מסך גדול ( לפי דעתי ).אני גם מאוד מקווה שיצא משהו כזה למחשב
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים יש הרבה פונקציות טנועה לשלט ויש מישחקים שבאמת צריכים לעשות טנועה אמיתית אם השלט אבל לא צריך להגזים ולעשות תנועות ארוכות למרות שזה אפשרי חוץ מיזה הוא כיוון את השלט בצורה כזות כי הם לא חיברו בינתים תנונצקו אם הנונצקו היה מחובר אז היתה רואה כמה כיף זה יכול להיות
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר הדרייבר הזה רק בשלבים הראשונים שלו ויש עוד הרבה על מה לעבוד. וכן אם יצליחו להפעיל את הנונצ'קו יהיה בן-****ה. ועד משהו שניזכרתי בו - יש כבר דרייברים לשלט של PS3 למחשב
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר זה לא אומר שלא כדאי להישתמש בו למשחקים במחשב.וזה גם פשוט מאוד, רק להתקין את הדרייבר לחבר את הUSB אבל כנראה הוא יעבוד ללא החיישנים.מה שכן הוא מאוד נוח.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים יש מתאמים לידיות של הPS2 הקוביה הXBOX הרגיל ועוד יש תידית של ה360 למחשב ויש היום מספיק ידיות טובות למחשב ככה שידית של PS3 למחשב בלי מישחקים תומכים בימיוחד זה מיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.