עבור לתוכן

השלט של Wii בתור עכבר למחשב.

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ב HALF LIFE 2 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הסירטון נחמד אבל זה לא נראה נוח לשחק ככה.

אולי עוד ישפרו את הדרייבר ויוסיפו את הנונצ'אקה (כתבתי את זה נכון?)

פורסם

בהחלט נחמד

אבל אני מקווה שחברות אחרות יגנבו תרעיון ויעשו משהו דומה לשלט של הWII והנונצקו למחשב

פורסם

בהחלט נחמד

אבל אני מקווה שחברות אחרות יגנבו תרעיון ויעשו משהו דומה לשלט של הWII והנונצקו למחשב

ואז אולי גם יצאו משחקים מתאים לכך :) כעיקרון זה נראה דיי מגניב אם מתרגלים לזה =]

פורסם

אם השלט יעבוד יפה למחשב אין כמעט סיבות יותר לקנות Wii.

פורסם

בטח שיש סיבות

את המישחקים של נינטנדו לא תוכל לשחק במחשב

זה שהמישחקים של נינטנדו יוצאים רק לקונסולות שלהם זה הסיבה העיקרית ליקנות קונסולות שלהם

אני לא היתי קונה קונסולה רק ביגלל השלט לא משנה כמה חדשני הוא יכול להיות

פורסם

חזק! אם זה יגיע לארץ ,אני קונה בטוח.

פורסם

בטח שיש סיבות

זה שהמישחקים של נינטנדו יוצאים רק לקונסולות שלהם זה הסיבה העיקרית ליקנות קונסולות שלהם

תגיד השלט של WII גם נמכר לבד בחנויות של ניטנדו ? ואם כן באיזה מחיר ?

פורסם

לא נראה לי ש-מוש יגיב בקרוב...הוא יהיה עסוק בלארח את כל העיר אצלו בבית... :lol:

פורסם

בטח שיש סיבות

במשחקים של נינטנדו שיחקתי כבר לפני שנים במחשב... שמעת על אמולטורים ? יש כמעט לכל קונסולה קיימת אמולטור ל-PC *' date=' מלבד הקונסולות החדשות לאותה תקופה.

הסיבה העיקרית שקונסולות חדשות לא "הופכות" לאמולטורים היא שאמולטור+משחק דורשים יותר משאבים מאשר המשחק עצמו, ובדרך כלל הקונסולות שוות\חזקות מהמחשב כשהם רק יוצאות לשוק, כך שהמחשב לא יעמוד במשימה. (כמובן המחשב מהר מאוד מתפתח ומתעלה על עצמו...)

בכל אופן, עם איך שה-Wii נראה עד עכשיו (או לפחות לפי מה שמדברים פה בפורום) לא נראה לי שיקח הרבה זמן עד שיוציאו אמולטור גם לזה.

* [url']http://www.emulator-zone.com/

* http://www.zophar.net/windos.phtml

מומלץ להכנס לאתרי הבית של האמולטורים מאחר והלינקים לא תמיד מעודכנים.

פורסם

ביצועים ודרישות חומרה הם ממש לא מגבלות בכתיבת אימולטור.

יש שני סיבות שלא יוצאים אימולטורים.

1) טכנית - קונסולה עם שפת מכונה כלכך זרה שיש יותר סיכוי להפעיל את המשחק על המיקרוגל שלך מאשר על המחשב

2) כלכלית - 99% מהאנשים שיכולים לכתוב אימולטור נורמאלי עוסקים בתכנון צ'יפים והקושחות שלהם, הם מעדיפים להרוויח כסף על צ'יפים מאשר לייצור אימולטור שמכירתו היא עבירה על חוקי זכויות יוצרים(כיוון שהקומפיילר/ים מוגנים בזכויות יוצרים, ושימוש בדיבאגרים ושאר ירקות על תוכנה מוגנת הן בניגוד לחוק) וראינו כבר מה קורה לאימלטורים שמנסים להרוויח עליהם כסף ר"ע BLEEM. ודבר שני היא שייצור של אימולטור דורש גישה לSDK של הקונסולה דבר שעולה מאות אלפי דולרים וזמין למוסדות לימודים וחברות פיתוח בעקר.

פורסם

בעקרון יש בדבריך משהו, אבל בשטח זו עובדה שיש אימולטורים שעובדים פיקס. אני בדיוק מסתכל ע-PCSX2 ואפשר לראות כבר אמולטור (קוד פתוח) מאוד מתקדם שמריץ מאות משחקים בצורה טובה, ועוד כמה מאות עם בעיות תאימות למיניהן. http://www.pcsx2.net/index.php

ביצועים ודרישות הם לא מגבלה בכתיבת האימולטור אבל הם בהחלט מגבלה בשימוש בו. עניין זה מעקב גם הוא את ההתפתחות הכללית.

אל תשכח שיש תרומות ומספיק אנשים משועממים ברחבי העולם שלאו דווקא מתעניינים בכסף ו\או הפרת זכויות (ד"א חוקיות העניין נתונה למחלוקת)

פורסם

ותסכל אחרי כמה זמן הוא ייצא, לXBOX עדיין לא ייצא אימולטור למרות שזה מחשב(P3 עם GF4200~ ו64MB זכרון, שאפשר להתקין עליו XP אם ממש משעמם לכם), עם API גראפי כמעט זהה לDX8, ומערכת הפעלה לא זרה במיוחד.

זה פשוט לא רווחי להם.

פורסם

מעניין... השאלה היא כמה זה שימושי ועדיף בישומים שלא מיועדים לזה ולא מנצלים את היתרונות כמו שימוש בחרב כו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים