פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בונא זה המשחק הכי טוב בכל הזמנים !!!!!!!! ואני מסכים אם כל מי שאמר שזה ממכר אני עכשיו בעבודה ולא מפסיק לחשוב על זה שאני חוזר הביתה מתיישב מול המחשב ומשחק שעות WOW .נ.ב. גם המון "מבוגרים" מתמכרים ל-WOW אפילו זוגות נשואים עם ילדים משחקים בWOW באופן אובססיבי !!
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בונא זה המשחק הכי טוב בכל הזמנים !!!!!!!! ואני מסכים אם כל מי שאמר שזה ממכר אני עכשיו בעבודה ולא מפסיק לחשוב על זה שאני חוזר הביתה מתיישב מול המחשב ומשחק שעות WOW . נ.ב. גם המון "מבוגרים" מתמכרים ל-WOW אפילו זוגות נשואים עם ילדים משחקים בWOW באופן אובססיבי !! אתה לא יודע כמה משפחות שבהם גם האבא וגם האמא וגם הילדים כולם משחקים ביחד. אצלי בסרבר יש שתי משפחות שבהן כולם משחקים.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים צודק לחלוטין... ולמרות זאת כבר הזמנתי את TBC בהזמנה מוקדמת מראש, ב sendit.com.... וכבר עכשיו אני יודע שזה יעלה לי באיזה סמסטר באוניברסיטה...
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים לא יודע מה כולם מתלהבים מהמשחק הזה... סתם עוד MMORPG ...שיחקתי, ולא אצל חבר ! היה לי את זה ! ("קניתי" ויכלתי לשחק ברשת) וזה לא כזה כיף !
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים זה בדיוק בגלל "שקנית" את זה.אי אפשר בכלל להשוות בין במשחק הפרוץ למשחק האמיתי.המשחק הפרוץ מסורס ברמות שאפילו אי אפשר להסביר את זה.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים צודק לחלוטין... ולמרות זאת כבר הזמנתי את TBC בהזמנה מוקדמת מראש, ב sendit.com.... וכבר עכשיו אני יודע שזה יעלה לי באיזה סמסטר באוניברסיטה... גם ניסיתי להזמין משם, אבל לא מצאתי! דרך אגב, יש לי דמות צייד רמה 45, ועוד לא הספקתי אפילו לחקור את WOW הראשון. כדאי לי בכלל לקנות את TBC בזמן הקרוב?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים http://www.sendit.com/game/item/6000000003017עריכה: 2009לא לקנות שום דבר מ sendit פרטים נוספים כאןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397288.0Availability: PREORDERReleased: 16th Jan 2007Retail Price: £19.99sendit's price: £17.89תכלס הגעתי הכי גבוהה עם הדמות שלי ב WOW ל- 40 ואז הפסקתי לשלם ונתתי לחבר שלי בינתיים (הוא משלם ומשחק עם האקוונט שלי)אבל בכל זאת הזמנתי את TBC...
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מן הסתם, כי זה עדיין לא יצא לשוק, הצפי לפי בליזארד נכון לעכשיו הואReleased: 16th Jan 2007ברגע שזה ייצא, אני בטוח שהמשלוח יהיה מהיר כמו תמיד משם.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים נו מה נראה לך שאני מטומטם?בסך הכל אמרתי שגם אני עשיתי הזמנה מראש ושהם נחמדים בזה שהם מודיעים לבנאדם כל חודש
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אז אני לא הבנתי את ההודעה הקודמת שלך, טעות שלי, מצטער... : ובשום פנים ואופן לא התכוונתי שזה יצטייר כאילו "אתה מטומטם".. אכן נחמדים שהם מודיעים, בכלל הייתי מרוצה מאוד מהשרות שלהם עד עכשיו, גם המשלוח לארץ היה מהיר בצורה בלתי רגילה (3 ימים אחרי ההזמנה של WOW בזמנו, וזה כבר היה אצלי) עריכה: 2009 לא לקנות שום דבר מ sendit פרטים נוספים כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397288.0
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים שטויותקראתי בהודעה פרטית באותו זמןבכל מקרה נשארו רק 24 ימיםאררררדרך אגבאתה מומחה רשתות לא?אולי אתה מכיר את הספק אינטרנט שבליזארד משתמשת בו באירופה גם בשביל באטל.נט וגם בשביל WOW? קוראים לו TELIAואני כבר מאז שנכנסתי לבאטל.נט בפעם הראשונה חושד שהספק הזה לא טוב וגורם כלל הלאגים מצד שרת וכל החרטאאתמול היה לי כזה לאג שקיבלתי התנתקויות כמו לא יודע מהאני זוכר את אותם הלאגים בדיאבלו 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.